- Zahvala primljena: 82
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Ekipa, koristi li netko od vas riboskop aplikaciju? Isplati li se? Demo ima samo 2004. godinu.
To mi je malo blesavo. Bilo bi bolje da imaš mogućnost koristiti sve besplatno cca 7 dana da se vidi kako je točna aplikacija
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
I ja ti imam iste muke. Jer nemam skim pa ti idem sam i nemam od koga naucit u praksi kako ide. Jbg to malo je deprimirajuci ali sta je tu je..ides sam pa pokusavas,ako nista drugo doma se vratis na praseceBlackMarlin napisao: Ma ja idem u rive čim je prilika i u pravilu se uopće ne osvrćem na to.
Ali primijećujem da ima dana kada je u zaljevu 10 barkica vani, a ima dana kad nema nikoga. Isto je i s plivaricama. Pa pokušavam izvući neke zaključke što kako, kad...
Znam ono plima/oseka, mjesečeve mjene...a onda krenu ljudi spominjati tlak pa ovo, pa ono i osjećam se ko malo tele.
A još je teže i sporije učiti u praksi kad nemaš s kim ići. Ja uvijek sam idem pa nemam nikog da mi kaže neke stvari, sve što znam je s YT ili foruma. Dobro je to, ali lokalno znanje je lokalno znanje
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ElectricBerry napisao: Kakav je sad ovaj period (2, 3 mj.) za ići na spinning?
Radi li kakva riba?
S obzirom da je relativno zima, a ide na toplije, oseke su velike itd...
Hvala!
Poslano sa mog MI 8 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se