- Zahvala primljena: 182
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Pozdrav svima !
Zanima me dali se negdje na netu moze naci tablica sa morskim mjenama za tekucu godinu za odredjene lokacije. Trazim po netu ali bezuspijesno. Prosle godine tj. za 2015 sam si bio nasao bez problema a sada vec para dana gledam i ima recimo samo za 1.mj. ili 2.mj. i to je to. Htio bih si isprintati za cijelu godinu.
Treba mi za lokaciju Senj i Rijeka ili (Bakar), Cres i Omišalj.
Hvala puno svima na pomoci !
LP !
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Postoji na jednom opskurnom portalu: LINK
Inače, kad u Google upišeš "plima i oseka" dobiješ ovo: LINK
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Znam da Ludo More ne radi, vec sam pitao zasto to ne updejtaju ali kako na Izoru nema tablica?
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Znam da Ludo More ne radi, vec sam pitao zasto to ne updejtaju ali kako na Izoru nema tablica?
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Radimo na tome. Nadam se da ćemo Vas razveseliti i Ludo More mobilnom aplikacijom
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Radimo na tome. Nadam se da ćemo Vas razveseliti i Ludo More mobilnom aplikacijom
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Na Androidu koristim Fishing and hunting solunar time koje je dosta dobra (isprobao sam milijun sličnih) ali ni ona nije besplatna (besplatna verzija pokazuje prognozu samo za dva dana unaprijed) niti je toliko orjentirana na Jadransko more iako ima izbor lokacije..
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
labrax napisao: vecina tih programa su niškoristi odnosno netočni, nažalost vrlo cesto i IZOR-ov kojeg placamo mi porezni obveznici, sto dovoljno govori kakva smo mi prcija od drzave.
wxtide programcic bi preporucio svima, u prosjeku najprecizniji.
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Postoji na jednom opskurnom portalu: LINK
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se