Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 12:58 Napisao 

2. Nagradni natječaj - LudoMore.com

Počinje drugi LudoMore.com nagradni natječaj! Za nagradu smo pripremili štap Colmic Panter Tataki 2.10m 30-150g, Triton Svitac peškafondo (svijetli ko krijesnica) i DTD soft natural kanjac 2.5, narančasti, koji će razveseliti najkreativnije. Igra je vrlo jednostavna pa krenimo...

Dakle, nagradni natječaj počinje ovog trenutka i traje do 6.10.2014. u 20:00h kada ćemo proglasiti pobjednika i nagraditi ga iznimno osjetljivim tataki štapom, peškafondom i tatakijem.

Igra je vrlo jednostavna. Tražimo najbolju, najkreativniju, najčudniju ali i najzabavniju fotografiju na temu "Lignja".

To može biti tek ulovljena lignja, lignja kao ješka ili lignja na gradelama. Važno: Tema je lignja međutim na slici ne treba nužno biti lignja, može biti i društvo koje lovi lignje, rižot od liganja ili recimo crnilo po faci :)

Bitno: Uz fotografiju ide i mali dodatak. Da bi sve bilo čisto ko suza i da budemo sigurno da je fotografija napravljena u svrhu nagradne igre, u kadru mora biti i ovaj PDF dokument ispod. Za one koji ne koriste PDF tu je i JPG slika...

DownloadDownloadDownloadDownload

To je obični A4 format s logotipom i nazivom nagradne igre koji ćete skinuti, isprintati i ubaciti u kadar. Ako ste pomorac, svjetioničar ili astronaut i nemate pristup printeru, možete na neki bokun papira ili slobodne napisati "LudoMore.com #2 Nagradni natječaj" i to je to. Fotografiju možete objaviti na forumu u odgovarajućoj kategoriji.

Pravila

  • Sudjelovati mogu svi registrirani korisnici LudoMore.com stranice
  • Korisnik može objaviti samo 1 fotografiju
  • Tematika fotografije mora biti vezana uz lignju
  • Na fotografiji mora biti jasno vidljiv A4 papir iz priloga
  • Fotografije se mogu objaviti isključivo u odgovarajućoj temi na forumu
  • Fotomontaže i promašene teme brišemo
  • Po završetku nagradnog natječaja i po primitku nagrade, korisnik je dužan napraviti selfie s rolom :D

O nagradi

Štap Colmic Panter Tataki 2.10m 30-150g, Triton Svitac peškafondo (svijetli ko krijesnica) i DTD soft natural kanjac 2.5, narančasti.

Nagrada

Veselimo se...

Pročitano 2196 puta
Prijava
x
x
Registracija
x

Ludo More?

"Ribolovne priče, tehnike, iskustva, savjeti i trikovi. Brodovi, putopisi i svijet nautike. Malo o kužini i ekologiji. Prijateljima i druženju. O moru."

Ribe Jadrana

Pomorci
pišite nam

Zadnji komentari

Tko god da je ispekao ovog Vuka ja mu skidam kapu. Vrhunski odradjeno. Jedina zamjerka je sto je pij...
Jedna tuzna prica:
https://www.youtube.com/watch?v=3TkqeniNQfo