Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/ludomore/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Ludo More Party - Jer bez Vas ovo ne bi bilo moguće
Utorak, 23 Veljača 2016 17:12

Ludo More Party - Jer bez Vas ovo ne bi bilo moguće

Napisao

Kad se samo sjetim koliko predivnih ljudi, prijatelja Ludog Mora, super sponzora, dobrih duhova i svih Vas predivnih i dragih ljudi moram spomenuti u tekstu ispod, vrti mi se u glavi. Ne zato što mi je teško, nego zato što me strah da nekoga ne zaboravim. Ako se to slučajno dogodi, nemojte mi uzeti za zlo...

Caffe Bar Sierra

Baza. Dnevni boravak. HQ Ludog Mora. Jedino logično mjesto gdje se mogao i morao održati 1. Ludo More Party, i to na kakav način. Bilo je iznimno zadovoljstvo biti dio ekipe koja funkcionira poput singerice, precizno i pravovremeno. Alene i Tino, hvala Vam od srca. Vi ste Ludo More! Veliko hvala i konobarima koji su odradili lavovski posao! Đivo, Niko, Mateo, Mario, Dinko, Imbro, Pero, Perica. Prva liga ste. Hvala i ekipi iz jutarnje smjene na razumijevanju. Meri, Kate i tete Kate, hvala što nas trpite. (Tražimo fotke iz Sierre)

Agroturizam Brautović

Agroturizam Brautović

Uh, odakle početi. Vratimo se 5-6 godina unatrag i prvog "Prvenstva Konavala u Udičarenju". Buditi se ujutro u 5 i peći najfiniji domaći kruh i najbolju riblju paštetu na svijetu, sve to donijeti na stijene i "crnčiti" na goropeku cijeli dan, i tako 5-6 godina za redom, pa ko to radi? To rade prijatelji. Samo oni. Sashimi salata s rikulom, narančinima i šipkom! Ludo More sushi! Tuna tartar! Curry rižot od kozica! Tuna a'la Šporki makaruli! Pašteta od tune i slanih sarđela! 3 vrste domaćeg kruha! Biti predivan domaćin i nakon svega uskočiti u improviziranu kuhinju u Sierre i držati stvari pod kontrolom. Pa gdje to ima?

Julijana i Mato, tete Nike, dundo Tonći, Matea, Antune i Luko. Hvala Vam od srca! Ovo se ne zaboravlja.

Hvala i sous chefovima. Miho, Marko i Tea! Srce ste.

Agroturizam Brautović na Facebook-u i Web stranica

Kuća Balona

Kuća Balona

Jednom prilikom sam Ivanu iz Kuće Balona slučajno natuknuo da bi mogli organizirati Ludo More Party. Ivan mi je tom prilikom rekao - "Samo reci datum i ja dolazim!". Rekoh - "Ok. Gle, znam da studiraš u Zg i da se nije lako organizirati...". Prekinuo me i pola rečenica i inzistirao na datumu. Ok, party je u subotu, 20.2. Za pola sata me u inboxu dočekala avionska karta i poruka - "Vidimo se. Uzeo sam 2000 balona. Napraviti ćemo kazin!". I napravili smo ga. Prijatelju, hvala ti od srca! Bilo je iznimno zadovoljstvo gledati kakvu si čaroliju napravio. Veliko hvala i Maji, Antunu i Mihu koji su odradili super posao.

Kuća Balona na Facebook-u i Web stranica

Sponzori 'Ludo More Škrinje s blagom'

Ludo More Škrinja s Blagom

Neizmjerno hvala što ste prepoznali projekt "Ludo More" i podržali ga sjajnim poklonima za "Ludo More Škrinju s blagom" ili našu "malu" lutriju! Jednostavno nemam riječi kojima bi iskazao zahvalnost. Nadam se da je ovo početak jedne prekrasne suradnje.

OLIVARI - Hvala Miru i ekipi iz Olivarija. Nagrade su fenomenalne. Jigging rola je stigla u sretne ruke isto kao i štap, a bezbroj varalica, skosavica i jigova da i ne spominjem. Popis sa svim nagradama ćemo uskoro objaviti. Nadamo se da ćete sljedeći put biti naši gosti. Hvala!

CAFFE BAR SIERRA - Vrhunski spinning štap Sakura Golden Bay

PLAVA SABLJARKA - Kate, žao nam je što nisi mogla doći ali zato jesu tvoje nagrade. Hvala na divnoj Shimano roli, fantastičnim jigovima i kaburi. Kapa do poda.

SVIJET VARALICA - Saša a.k.a Frkachu je jedan od prvih korisnika na Ludo More Forumu i već ustaljeni sponzor Ludog Mora. Hvala od srca prijatelju na predivnim varalicama.

BRUNA BAJIĆ - Bruna je redateljica sjajnog filma o hrvatskim pomorcima "Modri Kavez" i velika prijateljica Ludog Mora. Hvala na divnoj knjizi.

VOLIM MORE - Ekipa iz Volim More nam je poslala njihov super proizvod - podvodnu led lampu za lignje i štitnike za skosavice. Hvala društvo.

VLAHO BAULE - Vlaho je veliki prijatelj Ludog Mora i autor zbirke pjesama "Obnovimo se iz guke" koju nam je nesebično ponudio za nagradu. Hvala Vlaho.

TOPFISHING - Također veliki prijatelji Ludog Mora od samog početka i sponzori Ludo More Lige. Hvala na predivnim poklonima.

UDICA ZADAR - Dario a.k.a Pepsi iz ribolovne trgovine Udica Zadar, pobjednik Ludo More Lige u lovu lignje s obale nam je poslao krasnu Tica Rolu. Hvala prijateljima iz Udice.

KLAPA OŠTRO - Sjajni album Klape Oštro - Konavle. Hvala.

ZADAR BOAT - Marine, hvala na super nagradi - Ribolovni charter za 4 osobe u Zadru s majstorom panule. Sjajno! Hvala.

(Svi sponzori automatski ostvaruju reklamu na naslovnici)

KUD Čilipi, MNK Čilipi i DVD Čilipi

Pero

Malo mjesto poput Čilipa može biti ponosno i sretno što Vas ima. Hvala Vam na svemu, od šatora, radne grupe, pravnih stvari do zalaganja koje ste pokazali tijekom, prije i poslije event-a. Pečak, legenda si! Pero i Mato, hvala na svemu oko šatora, stolova i koordinacije. Nikša i Simbi, hvala na kombiju i pomoći DVD-a. Prva liga ste!

Trio Miki

Trio Miki

Pero, Perica i Nikša. Hvala što ste začinili atmosferu super glazbom i što ste dio ove družine.

Zlatko Brailo

Zlatko Brailo

Frende, muzika je bila vrh! Angažman oko organizacije da i ne spominjem, osvjetljenje, vješalice, Ludo More ribu i što sve ne! Legendo hvala ti.

Petar Crvik

Prijatelju. Osim što imaš najbolje vino, od subote imaš i najbolje prijatelje, Ludo More. Hvala ti od srca na fenomenalnom vinu. Car si. (Tražimo fotke Petra)

Mili Klečak

Mili Klečak

Naš Mikelanđelo! Ideja je bila sljedeća. Pošto Ludo More slavi rođendan, hoćemo tortu. Kakav je to rođendan bez torte? Kako narezati tortu za 400-500 ljudi? Fiksne ideje padaju u sitne sate pa tako i ova. Što misliš da zvrcnemo Milog da nam napravi 'tortu', ne klasičnu, već Ludo More tortu, nešto u 'Mad Max' stilu od ribolovnog otpada s kojim smo počeli loviti, pa ćemo imati i 'tortu', uspomenu ali i umjetničko djelo. Zveknut ćemo 3 muhe jednim udarcem. Tako je i bilo. Riječi su suvišne. Hvala od srca umjetniče!

Doris, Luka i Romana

Torta

Duša me bolila kad smo je rezali! Kakvo iznenađenje! Ko kaže da nemamo tortu? Hvala Vam na super iznenađenju, ostavili ste nas bez teksta.

MK Dvije Rote

Kakva je to zabava bez aftera? Kakva je to zabava bez aftera u vrhunskom moto klubu s vrhunskom ekipom? Ekipa hvala što ste nam otvorili vrata i primili nas kao prijatelje. Bilo je fenomenalno! (Tražimo fotke s aftera)

Ana i Mijo

Ana

Kakva je to zabava bez aftera aftera? Entuzijazam i pomoć oko svih drugih stvari da i ne spominjem. Ana, hvala na svemu oko organizacije, hvala što si me vozila po dozvolu i oprosti na neredu iza aftera aftera. Mijo, hvala na grijalicama, oprosti što si se smrzavao na parkingu i letio u Pema po pantarule. Super ste! Volim Vas!

Pero Klaić

Pero Klaić

Jesi mi ga uvalio brate! Onako me digao na noge... Nitko nikad! Svaka čast prijatelju, ono je bilo za pamćenje. Hvala ti oko ukupnog angažmana, a posebno jer si bio neponovljivi domaćin za ekipu iz Trogira.

Bugari i Konoba Vinica Monković

Bugari

Vaše zalaganje oko Ludog Mora i promocije event-a se mjeri zlatom. Pero, Miho, Ivo, Mato, Ilija. Legende ste! Pero, hvala puno na siru, bio je odličan, kao i grijalica. Smatrajte da u Ludom Moru imate vječnog prijatelja.

Bugari na Facebook-u i Konoba Vinica Monković

Cure s lutrije

Romana, Tea, Ana i Marija. Razvalile ste. Oprostite na dress code-u, međutim rezultat je očigledan. Napravile ste sjajan posao! (Tražimo fotke cura s lutrije)

Nikša i Krešo

Društvo hvala što ste se žrtvovali, probijali kroz gomilu, ostali bez baterije i prostora na kartici da bi danas imali super uspomenu. Hvala. (Tražimo fotke Nikše i Kreša)

Šjor Tonći

Šjor Tonći

Kakva ste Vi legenda! Vaša ljubav prema moru je nemjerljiva. Hvala Vam što ste prijatelj Ludog Mora.

Mario Miličić i Jedriličarski klub Cavtat

Mario Miličić

Mario, hvala na svemu oko organizacije ekipe, super zahvalnici i fenomenalnom vinu. Baš ste nas razveselili! JK Cavtat i Ludo More su uvijek bili prijatelji.

JK Cavtat na Facebook-u

Samba

Hvala cijeloj ekipi iza Sambe koji su stalno uz nas, naročito Robi i Gizmo. (Tražimo fotke Sambe)

Luce Rešetar

Hvala na predivnoj pjesmi 'Ludo More'. Upravo ste nas iznenadili. Ponosni smo. (Tražimo fotke Luce)

Marin Huzjak i Denis Samohod, Dario Dundić, Luka Ivandić, Nenad Brajnov, Zoran Žuvela, Saša Računica, Srđan Margaretić, Pero Zlošilo, Maro Sekula, Igor i Lili Jajac, Komarča Dalmacija, Ludo More Big Game team, Adria Big Game team, Big Game Dubrovnik i svi ostali koji ste potegli iz dalekih krajeva...

Denis i Marin

Ekipa. Nemam pojma kako Vam se zahvaliti što ste nas posjetili. Smatrajte Ludo More prijateljem za sva vremena! Volimo Vas!

Svima koji su pomogli u promociji event-a i slali nam slike iz cijelog svijeta

Ekipa

Saša, Ante, John, Marija, Nikos, Ante, Alen, Stijepo, Nina, Owen, Cinco, Ivica, Vedran, Pero, Čola, Šemso, Konoba Vinica Monković, Ingo, Božena, Xristos, George, Torcida Hajduk, Torcida Konavle, Domagoj, Toma, Irena, Will, Laura i mnogi mnogi drugi - HVALA!

Thompsonu

Thompson

Ća smo mu ariju usmrdili i tišinu prikinili.

Našim obiteljima

Koje su nas trpile svih ovih dana jer gotovo i nismo bili doma, a da ne spominjem da smo 20.02. na dan zabave imali dva rođendana. Tea od Ivice i Frane od Tina. Sretan rođendan i hvala na razumijevanju!

Organizatori

LudoMore.com - Tino Baule, Alen Radelj, Stjepan Sambrailo, Antonio Mojsić, Marko Pocrnja, Ivan Njire, Mijo Vragolov, Mato Brautović, Ivica Klečak i Ante Rešetar.

Kako bi upotpunili priču šaljite nam slike i materijale na ludomore(at)ludomore.com

Video trenutno možete pogledati samo na našoj facebook stranici

Ovaj tekst će se popunjavati po potrebi.

Više informacija

  • Podnaslov: Lijepo je biti "Ludo More"
Pročitano 5535 puta
Više u ovoj kategoriji: « Ludo More Sushi Dive In Fest 2016. »
Hamag

Ludo More?

"Ribolovne priče, tehnike, iskustva, savjeti i trikovi. Brodovi, putopisi i svijet nautike. Malo o kužini i ekologiji. Prijateljima i druženju. O moru."

Ribe Jadrana

Pomorci
pišite nam