Utorak, 12 Siječanj 2016 17:42 Napisao 

Ludo More Party / Druženje / Subota 20.02.2016.

Vrijeme je!

Velika nam je čast pozvati Vas da nam se pridružite na Prvom Ludo More Party-u u Cavtatu & Čilipima koje će se održati u subotu, 20.02.2016...

Za sve Ludo More putnike iz “dalekih, toplih i opojnih mora” organiziran smještaj i večera! Za rezervacije javiti se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na Ludo More forum, u inbox na Facebook-u ili na broj telefona 091 22 00 157.

Program:

Subota 20.02.2016.

Dolazak u Cavtat i smještaj u apartmanima. Svakako je potrebno potvrditi dolazak i broj osoba kako bi napravili kvalitetan raspored. U 18:00h druženje uz večeru i wine tasting za sve Ludo More putnike iz “dalekih, toplih i opojnih mora” u Agroturizmu Brautović. Oko 21:00h krećemo prema Sierri (2km), dnevnom boravku Ludog Mora, gdje nas čeka zabava do sitnih sati. DJ Bro, DJ Fakundo, DJ Chudomix, Klapa Oštro i Trio Miki (harmonika, kontrabas i gitara), Ludo More Pano, LM video projekcije, domaći sir i domaće kobasice, a za pravi Ludo More ambijent brine se Kuća Balona. Nakon zabave (+03:00h) spavanac.

Nedjelja 21.02.2016.

Ujutro zajednička kava na rivi u Cavtatu i popodnevni ručak / izlet / okrugli stol / ribolov (po dogovoru).

Službena tema na Ludo More Forumu: http://goo.gl/MwlVnW

www.ludomore.com
www.ludomore.com/forum

(ovaj tekst će se s vremenom i po potrebi popunjavati)

Ludo More Party

Pročitano 7726 puta
Hamag
Prijava
x
x
Registracija
x

Ludo More?

"Ribolovne priče, tehnike, iskustva, savjeti i trikovi. Brodovi, putopisi i svijet nautike. Malo o kužini i ekologiji. Prijateljima i druženju. O moru."

Ribe Jadrana

Pomorci
pišite nam

Zadnji komentari

Tko god da je ispekao ovog Vuka ja mu skidam kapu. Vrhunski odradjeno. Jedina zamjerka je sto je pij...
Jedna tuzna prica:
https://www.youtube.com/watch?v=3TkqeniNQfo