Utorak, 08 Studeni 2016 17:43 Napisao 

Poraz nije poraz ako si poražen i prije nego što je utakmica počela

Ovo je kratka priča o nepravdi

Poraz nije poraz ako si poražen i prije nego što je utakmica počela. Ovo je kratka priča o nepravdi. Kroz dvije godine postojanja Ludo More se profiliralo kao vodeća online zajednica svih zaljubljenika u more, ribolov, nautiku i dobru spizu. Iza nas su stotine zajedničkih ribolova, gastro avantura, nezaboravnih druženja i novih prijateljstava. Sve što smo dosad radili, radili smo pošteno i sa stilom. Upravo u tom duhu prijavili smo se na natječaj za zakup adventske kućice u Dubrovniku, u našem gradu. Gradu koji nas je u neku ruku odgojio i zadužio htjeli smo ponuditi nešto novo, nešto inovativno, prihvatljivo, drukčije i zabavnije...

Vođeni vlastitim iskustvom, inovativnošću i vjerom u transparentnost natječaja koji je bio sve samo ne transparentan, prijavili smo se s programom u koji vjerujemo.

Iza slogana “(ne)obične dalmatinske kuhinje” kriju se isključivo domaće i svježe namirnice dubrovačkog kraja poput nezamjenjive svježe ribe, domaćih sireva i pršuta, domaćeg kruha, svježih začina, voća i povrća iz konavoskih, župskih, dubrovačkih, primorskih, peljeških, otočkih i neretvanskih đardina, uvala, podruma i OPG-ova, pripremljene na jednostavan, moderan i zabavan način.

Pripremili smo i bogat tematski program kao što su: Tapas vikend i zvukovi Španjolske, La Bella Figura i okusi Italije, Na klapski način, Tunino novo ruho, Dan Pelješca i peljeških vina, Japanski vikend, Wine Story vinarije “Crvik”, Dan Agroturizma “Brautović” i druge.

Teško je povjerovati da od 16 mjesta nije bilo mjesta za Ludo More, teško je povjerovati da netko ima bolji program od Ludog Mora, a teško je povjerovati da netko uopće i ima program! Ako ima, rado bi ga vidjeli kao što Vi možete vidjeti naš.

Nismo se prijavili da bi stekli slavu, zgrnuli lovu i obogatili se. Prijavili smo se da Dubrovniku pokažemo što znamo i možemo te da se okružimo Vama, predivnim ljudima koje još nismo imali priliku upoznati osim s one druge strane ekrana, na tamo nekom Ludom Moru.

Naposljetku, nije u tome gubimo li igru, već kako gubimo, što s time spoznajemo, čemu nas poraz uči i kako nas to mijenja. Gubiti na ovakav način znači - dobivati.

Vidimo se nekom drugom prilikom.

Hvala “Dubrovnik”, i srami se.

Lijepo je biti Ludo More

Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Ludo More Program

Pročitano 2274 puta
Hamag
Prijava
x
x
Registracija
x

Ludo More?

"Ribolovne priče, tehnike, iskustva, savjeti i trikovi. Brodovi, putopisi i svijet nautike. Malo o kužini i ekologiji. Prijateljima i druženju. O moru."

Ribe Jadrana

Pomorci
pišite nam

Zadnji komentari

Tko god da je ispekao ovog Vuka ja mu skidam kapu. Vrhunski odradjeno. Jedina zamjerka je sto je pij...
Jedna tuzna prica:
https://www.youtube.com/watch?v=3TkqeniNQfo