- Zahvala primljena: 183
Molimo prijavite se
..da prvih 100m je dobro prema resortu za brancina i oradu a znao sam i veceg lista dobit na klizni sistem..a tamo dalje pred resort sam na ronjenju znao pucat zubatce..a stapom lovit razne povece sparide..ja al volo dosta daleko bacim koristim stap za surf od 5m a onda vadim i kontriram na ruku...2.0 udica neka sto manje tezine cuting point...flourcarbon soft 1m 0.285...sto manji đagulin..glavni najlon 0.35 awashima big game red ili blue...dxdandy napisao: Hvala ti na odgovoru. Ako sam te dobro shvatio, onda je to kad se ide onom setnicom prema resortu od usca ricine pa prema desno....bribirska plaza ?...bio prosli tjedna bas u novome i jako los tjedan po ulovu sam imao. Bilo predobro vrijeme za sve sem pecanja. Koliko sam vidio, tamo je jos razvucena ona lajna da razgranici kupace i barke, znaci nisi ni daleko zabacivao...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Edi, zasuo si nas kišom slika i sad što ćemo drugo nego na more
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Mozda kad vec pricamo o uploadu slika na forum, bilo bi ti lakse sliku uploadti na ovoj stranici:
postimages.org/
Odredis koju sliku zelis ili slike a prije toga odredis tipa velicinu slike 800 x 600 i da ostane
i nakon toga samo kopiras link koji se nalazi u polju " Hotlink for forums " kad se upload zavrsi i njega pastas na nasem forumu i odmah se slika prikazuje...
lp !
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
edi napisao:
![]()
...Danas...kvarner...napokon...pred promijenu vremena po ocekivanju!....na zivu lignju...10m od kraja...rakija, debele rukavice, termosica coreta, 2 redbulla i predivnih cca 5 do 6kg brancina..
Molimo prijavite se
edi napisao: ...na cipla se zaletio prvo na desni najlon napravio vrulju oko cipla 3m od obale vjerovatno ga promasio.. zatim nakon 15 sekundi skocio na ljevi najlon na lignju...izvlacenje najlona iz otvorene spule ostro 2m stanka par sekundi... pa ponovno cca 6m izvlacenje sporo na to kontra..
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se