- Zahvala primljena: 397
Molimo prijavite se
MIRAN napisao: Danas sam proba bulentin iz barke kod Sv. Marka .Ješka je bila mala kozica .
Nekoliko pirki i jedna smokva i kad sam pomislio da se preselim na drugu poziciju zakačio se Arbun i to lijepi 73 Dkg.
i nakon toga povlačenje zazujila rola i u nekoliko sekundi 250 met. upredenice bilo je van,štap se savio al nisam uspio ništa nakon nekog vremena puca upredenica i ostaje upitnik iznad glave šta je to bilo.
Molimo prijavite se
edi napisao:
MIRAN napisao: Danas sam proba bulentin iz barke kod Sv. Marka .Ješka je bila mala kozica .
Nekoliko pirki i jedna smokva i kad sam pomislio da se preselim na drugu poziciju zakačio se Arbun i to lijepi 73 Dkg.
i nakon toga povlačenje zazujila rola i u nekoliko sekundi 250 met. upredenice bilo je van,štap se savio al nisam uspio ništa nakon nekog vremena puca upredenica i ostaje upitnik iznad glave šta je to bilo.
.. predivan arbun!..jel bila ziva kozica? ..meni top jeska za sve sparide... jos ako je kozica ziva i velika koja po noci izlazi iz skrovista...top za arbuna i oradu cak i brancin na kancenicu hoce!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
😊 nema ljepse od gradela...13 god radim ko chef renomiranih restorana tako da imam od cega zivit...uglavnom barku nemam a nikad nismo ulovili vise od 5 kg po glavi...ne zamjeram 😊 pogledaj malo zakonik sportskog ribolova...lpKvarner napisao:
edi napisao: Evo par slikica ulova na zivu skilju tj. kozicu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma lijepo to tebi ide.
Ali ti si prijatelju onda svako malo u prelovu.
Mene zanima sta radis s tolikom ribom?
Jeli onda prodajes tu ribu?
Po ovim silnim objavama i slikama po meni ispada da zivis od ribolova.
Oprosti ako grijesim.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: @dxdandy
Uzmi ti za početak motovilo
Može i ovako:
dtdshop.eu/hr/proizvod-detalji/panule-i-...canica-za-arbune-129
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: @dxdandy
Uzmi ti za početak motovilo
Može i ovako:
dtdshop.eu/hr/proizvod-detalji/panule-i-...canica-za-arbune-129
Molimo prijavite se
Budi dobar i reci kojim je to zakonom ili pravilnikom propisan broj udica na kančenici. Bilo je toga u pravilnicima prijašnjih godina ali od ulaska u EU 2013. sve se promijenilo i jedino važeće ograničenje za koje ja znam su dvije udice na samici i to u gospodarskom ribolovu.edi napisao: Samo ima jedan mali problem na slici se vide 3 udice a zakonom na kancanici smije biti samo 2 udice.. na max 2 kancanice..ako se ne varam...neznam da dxdandy nebi dobio kaznu u slucaju kontrole...neznam ni dali to uopce kontroliraju...
Molimo prijavite se