- Zahvala primljena: 345
Molimo prijavite se
Koja dubina je kod tebe na Peljescu?marko87 napisao: B ako nije tajna na sta lovis najvise. Ja evo treci vikend kao da bacam u praznu rupu bez dna. Sve moguce jigove,boje izmijenjao,tonuce pencile,brzine vodjena varalica...
U subotu bio malo sa curom u djiru po nekim selima uz more i taman kad smo se spustili uz more ogromni rekao bi lucevi napadali sitnu ribu tik uz obalu. To je sve od akcije sto vidio. Naravno trcao sam do auta po stap i nekih 40tak min probao ali nista. Ali velika razlika od ovih mojih mjesta gdje inace idem je sto je odmah uz obalu ogromna dubina.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ovo moje standardno mjesto gdje idem i gdje je bila velika vecina mojih ulova cca 20-25m.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kun napisao: Zanima me kad lovite ribu generalno. Evo ako spinnate. Je li bolje jutro, vecer, dan. Ili jednostavno idete kad idete pa sta bude.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bzing napisao: Sinoć 3 lignje s kraja.
Cilu zimu nisam lovio 3 dnevno a ovo je bilo za 20 minuta.
Blesavo do kraja.
Molimo prijavite se
Vargo dali si zadovoljan sa štapom? Ja sam prije 3 mjeseca naručio Yamagu kod francuza i još uvijek ništa,svaki mjesec dobijaju pošiljku iz Japana pa se nikad nezna što će bit u njoj, smanjena proizvodnja u Japanu zbog Covida.Vargo napisao: Ja sam par puta zviznuo po zraku RF i ostao zabezeknut
![]()
. Btw, mene je uzašao 699 eura, ali je 80 i nešto eura je samo dostava
Jako brz štap. Ali valjda Japanci znaju što rade. Meni je Tadej rekao da se i Yamage čekaju po 14-15 mjeseci, a sad se čovjek vraća iz Costa Rice, pa možda zato kasne odgovori.
Jesi možda gledao Ocean's Legacy, onaj jači model u MB?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se