- Zahvala primljena: 384
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Evo i od mene jedan veliki - za ribolovnipribor.hr. Dobio potvrdu narudžbe na mail 19.10.i ni dan danas niti nazvali niti se išta javili. Slao im upit na mail ali nisu odgovorili. Poslje toga ih nisam želio zvati da pitam šta je sa paketom al nimalo odgovorno od njih.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ico0705 napisao: Poz!
Ima li da je neko naručivao u Nordfishingu....
i kakva su iskustva ?
L.P.
Molimo prijavite se
Bravoooo to je to, i mene su navukli na istu foru. Samo što se meni vjerovatno poklopilo da nema ni boje jigova što sam naručio pa nisu ni poslali. Bome bezobrazno od njih.hl_demi napisao: Ja sam im napisao da im stoji da je deep walker raspoloziv i da ga maknu ako ne misle da nastave imati probleme oko toga. Nisu odgovorili a ni promjenili. Ja iskreno mislim da im je to trik. Deep walkera nema nigdje opcenito. E sad ljudi vide tu ima pa onda obave opcenito kupnju vise stvari tu da ne placaju vise postarina jer nemaju izbora. I onda oni posalju bez glavne stvari. Kontas caku ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
hl_demi napisao: Na kraju je taj dostavljac molio da ne upucujemo zalbu jer ce izgubit posao. Uglavnom GLS ono kako vjetar puse.
Molimo prijavite se
Waterfall napisao:
hl_demi napisao: Na kraju je taj dostavljac molio da ne upucujemo zalbu jer ce izgubit posao. Uglavnom GLS ono kako vjetar puse.
Upavo zato i nisam napisao zalbu. Kontam da mu je posao vjerojatno potreban pa nema smisla da mu daju otkaz.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se