"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

EKO akcije

Više...
mirakulin's Avatar 24 Stu 2017 09:17 - 24 Stu 2017 09:17 #1 od mirakulin
EKO akcije was created by mirakulin
Potaknut objavom kolege Baćo68 u temi LML2017 otvaram ovu temu.


Baćo68 napisao: Upis br. 19
Tlo pjeskovito, trava, stare krpe, granje, lišće... kad bi se netko bar malo potrudio očistiti dno....


Pa eto dobre ideje! Kontaktiraj koji ronilački klub. Ronilačke eko akcije su super događaji kad dolaze ronioci i iz drugih krajeva. S malo dobre organizacije poprati to i lokalna uprava i sponzori! Eto, zašto ne? Pokreni pa dolazimo čistit! B)
Zadnja izmjena: 24 Stu 2017 09:17 od mirakulin.

Molimo prijavite se

Više...
MIRAN's Avatar 24 Stu 2017 23:59 #2 od MIRAN
Replied by MIRAN on topic EKO akcije
Ajde Baćo ionako sam željan gnjuranja. Spreman sam al neka se svi uključe da ugostimo prijatelje i očistimo bar dijelić mora.

Molimo prijavite se

  • Baćo68
  • Baćo68's Avatar
  • Doktor foruma
  • Doktor foruma
  • Nikad nije kasno početi
Više...
Baćo68's Avatar 25 Stu 2017 01:42 - 25 Stu 2017 01:44 #3 od Baćo68
Replied by Baćo68 on topic EKO akcije
Dio gdje ja lovim nije bikome interesantan...to je pseća plaža... takvih dijelova punog smeća u Rijeci na žalost ima previše. Da postoji ičiji interes za čišćenjem, to bi se već i odradilo.
Komu se obratiti za tako nešto kao pojedinac...stvarno neznam. Možda da se javimo kao grupa...ako netko ima ideju...spreman sam pomoći, ali organizirati nešto...i to sam... jednostavno nemam vremena što radi posla, što radi privatnih obaveza.
Ako netko ima konkretnu ideju...što i kako...eto, neka napiše...Mirane, možda ti?

Riba(r) ribi grize rep
Zadnja izmjena: 25 Stu 2017 01:44 od Baćo68.
Hvala: MIRAN, mirakulin

Molimo prijavite se

Više...
MIRAN's Avatar 25 Stu 2017 15:32 #4 od MIRAN
Replied by MIRAN on topic EKO akcije
E Baćo sam znaš da ja nemam baš vremena ja sam reko hoću pomoć kad se dogovorimo taj dan ću organizirati tako da se sve odvija bez mene i gnjuramo .Juče sam imao najprije u Karlovcu kod nadzora preuzeti okončane situacije zatim u Otočcu napraviti primopredajne zapisnike nešto od automatika programirati zatim za Rijeku i pripremiti za danas za Vodnjan a najprije jutos u Selce pa za Vodnjan .I na kraju tu u Ludom Moru vidit ća je ča.Ajde Baćo imaš moju podršku.
Hvala: Baćo68

Molimo prijavite se