- Zahvala primljena: 464
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
lignjolovac napisao: Hvala na ispravljenoj pogreški, pošto nemam barku lovim isključivo sa obale. Ove dvije su mi se pokazale odlične,narančasta je 2.5. ,a ova ljubičasta 2.0.
Nisam isprobao kanji skosavice, jer sam počeo loviti sa yozuri i s njima sam jako zadovoljan. Dobio sam na poklon neke od camora i još neke nepoznate skosavice,ali yozurri ima najbolje krunice. Koji najlon koristiš? Ja koristim karbonac i do sada mi se pokazao kao pun pogodak, 0.30, a kod skosavice sam dodao 0.20, ne mogu dočekati subotu da idem malo zabaciti. Trenutno lovim na ruku dok ne sredim štap.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dok još ima dnevnog svjetla dobro mi se pokazala zelena sa svjetlucavom tkaninom,a također i narančato-crvene nijanse pogotovo ako imaju svjetlucavu tkaninu ili kod Kanji-ja ona svjetlucava folija ispod tkanine,to daje prirodni odsjaj na dnevnoj svjetlosti a također i na mjesečini.lignjolovac napisao: Imamo slične skosavice
Koje skosavice preferiraš za dnevni lignjolov,mislim dok se ne smrači? Koju boju?
Koje po mraku?
Ja kad dođem na poštu za vrijeme zalaska sunca koristim zelenu,pa promjenim na zeleno.narančastu,pa skroz narančastu,tu i tamo ubacim ljubičastu.
Danas sam tražio od yozuria egi aurie q rs i sqiud jig crystal ultra cloth wrapped ,neku kutijicu za skosavice i naglavnu lampu i ona mi govori nema ništa. došlo mi je da ih pitam šta imate. U ponedjeljak idem u rijeku,pa ću tamo pogledati ima li šta tamo
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se