- Zahvala primljena: 57
Krivo sam se izjasnio ali marinac je skuzio o cemu sam pricao jer smo pričali preko tel. O tome. Mislio sam, -ako mislliš lovit lignje sa obale EGI tehnikom treba uzet stap za egi - i savjetovao mi je okumu. Kupio sam ga i za sada ne zalim tih 500 kn. Naravno da ima jeftinijih koji su spinerski e sad jedino da imamo kameru pod vodom pa da vidimo kako radi ribica kod marinca, tebe ili meme. To bi bilo zanimljivo.old school napisao: Ja sam savjetovao na Dadinu objavu!! Ako želiš za manje novce loviti lignje možeš i sa laganijim spin štapovima, a ako želiš baš štap za eging ima ih kakve želiš i po kojoj cijeni želiš!!
Dado_pu napisao: Znaci savjet je okuma ili nista ako mislis lovit lignje za male pare. Javim se kad skupim lovu pa narucim od frkachua ako nije problem.
Molimo prijavite se
Dado_pu napisao:
Krivo sam se izjasnio ali marinac je skuzio o cemu sam pricao jer smo pričali preko tel. O tome. Mislio sam, -ako mislliš lovit lignje sa obale EGI tehnikom treba uzet stap za egi - i savjetovao mi je okumu. Kupio sam ga i za sada ne zalim tih 500 kn. Naravno da ima jeftinijih koji su spinerski e sad jedino da imamo kameru pod vodom pa da vidimo kako radi ribica kod marinca, tebe ili meme. To bi bilo zanimljivo.old school napisao: Ja sam savjetovao na Dadinu objavu!! Ako želiš za manje novce loviti lignje možeš i sa laganijim spin štapovima, a ako želiš baš štap za eging ima ih kakve želiš i po kojoj cijeni želiš!!
Dado_pu napisao: Znaci savjet je okuma ili nista ako mislis lovit lignje za male pare. Javim se kad skupim lovu pa narucim od frkachua ako nije problem.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Može se s eging štapom i spinati.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: A to sigurno nije tako
Prije će biti da ćeš guštat. Pa nakon toga reć: Ma ljudi moji, ovo je bolje od seksa!!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Dobro za tebe što možeš isprobat neke moje yamage. Ja sam ih kupovao nasljepo. Srećom dobro je ispalo. Mislim da ću idući vikend na Gajac. Pošalje ti sliku iz Mandra
Molimo prijavite se
Dado_pu napisao:
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kvarner napisao: Ja ne znam kome ti to pises kolega ali ja skoro dnevno roknem u prosjeku 10€.
A za stapove necu ni spominjati.
Ma nisam bogat da kupujem jeftino.
A bogami i na skupo se odlicno lovi ako znas.
A sta se tice upucenisti ja ti nisam neki jos se ucim pa kupujem koje mi se svide.![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Pisanje je ajmo reć za opće znanje
A ovo je bio primje
Da sam znao prije, nikad nebih počeo
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kvarner napisao: Tako sto sam stalno na Ebay-u, i kad gledam onda ne mozes da ne kupis.Ma to je vec bolest vjeruj mi.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kvarner napisao: Malo sam se ponovio s novim skosavicama.
picture upload sites![]()
Molimo prijavite se