- Zahvala primljena: 527
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
toma90 napisao: Pozdrav svima!
Ovako inace lignje lovim tataki tehnikom, prije koji dan sam na tataki skosavice digao 2 šaranu, a danas kanjca.
Pa me zanima vaše mišljene, da li bi bilo dobro povrh tatakija na predcez dodati i npr: 2 manja silikonca ( raglou ) , ako nema lignji nek se bar baci neka ribica 😁
Molimo prijavite se
Hvala na odgovoru, tek sad sam vidio. Kupio sam komplet od colmica rolu etan 3500 i štap za tataki colmic panther tataki 210cm 30-150g i multicolor upredenicu i već je isprobano, ali najbolji tataki mi se pokazao od yamashite oni gotovi predvezi sa 3 komada, na ove druge se isto lovi, ali moram priznati da nekako slabije rade neznam..Bonzai42 napisao: Tataki otprilike lovi isto kao peskafondo i mrkva. Prednost takvog sistema je sto mozes kaciti po 2-3 lignje odjednom. A lovnost mu je ajmo reci ista kao peskafondo. Lignje se bacaju na sve i svasta, pogotovo u onom vremenu kad se hrane.
Po meni je tataki odlican sistem, varalice nisu ni blizu skupe kao peskafonda, neces ih ni blizu gubiti, a sve sto ti treba je 2 minute za odvezati predvez i zakaciti 2-3 tatakija i olovo. Ja se jos praksiram sa tatakijem ali mogu rec da je zanimljiva tehnika. I jako bitno kod tatakija je tataki stap. Jer taj sistem treses i vibracijom privlacis lignje i sipe pa je tu bitna stavka tvrd stao sa mekanim vrhom koji svu snagu izvlaci vec na predzadnjim vrsnim vodilicama.
Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao:
toma90 napisao: Pozdrav svima!
Ovako inace lignje lovim tataki tehnikom, prije koji dan sam na tataki skosavice digao 2 šaranu, a danas kanjca.
Pa me zanima vaše mišljene, da li bi bilo dobro povrh tatakija na predcez dodati i npr: 2 manja silikonca ( raglou ) , ako nema lignji nek se bar baci neka ribica 😁
Ja sam prije lovio sa olovom od recimo 50g umjesto peskafonda i povise olova 2 mrkve. Olovo iz razloga sto onda nema zapinjanja za vogu ispod ako je na poziciji ima. A na olovo bih vezao jos jedan mali predvez od 20-30 cm i na njega jednu malu udicu, koju bih jeskao. I cesto bih lovio arbune i kanjce za vrijeme lignjolova, bas mi je to bilo zabavno i ucinkovito.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Johncoo aliexpress, nekih 400 kn komplet. 250g sve skupa, rola je dosta jaka i radi glatko. Stap je bombaDizajn napisao: Koja je rola i štap?
Molimo prijavite se
Baš sam htio pitat i ja😊Dizajn napisao: Koja je rola i štap?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se