- Zahvala primljena: 231
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: ima ih u Ribolovcu bio sam danas, a ako ne pun ih je Škorpion. Ja sam već naručivao uz ostalo . Ako budeš kupovao nemoj manje od 2,2 i to uzmi basic jer tonu ko sikira odnosno 2,2 do 2,7 metara u sekundi. Teške su 8 grama pa se dadu baciti. Shalov su malo anemične jer su laganije (6,5 )grama i puno su sporije u tonjenju ( 7-9 )metara u sekundi. E na njima finiji štap dolazi do izražaja , pa još fina upredenica i evo fešte. Kad dođeš idemo na praktičnu primjenu i testiranje pa onda vidi što ti je drago.
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: ima ih u Ribolovcu bio sam danas, a ako ne pun ih je Škorpion. Ja sam već naručivao uz ostalo . Ako budeš kupovao nemoj manje od 2,2 i to uzmi basic jer tonu ko sikira odnosno 2,2 do 2,7 metara u sekundi. Teške su 8 grama pa se dadu baciti. Shalov su malo anemične jer su laganije (6,5 )grama i puno su sporije u tonjenju ( 7-9 )metara u sekundi. E na njima finiji štap dolazi do izražaja , pa još fina upredenica i evo fešte. Kad dođeš idemo na praktičnu primjenu i testiranje pa onda vidi što ti je drago.
Molimo prijavite se
Kvarner napisao:
Slazem se u potpunosti sa savjetima i predlozima.
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Sutra počinje liga. Logo je novi i možete ga skinuti na prvoj stranici ili ovdje...
PDF ili JPG slika...
Par novosti vezanih za ligu. Češće ćemo pratiti ligu na naslovnici i facebook-u, eventualno s tjednim izvještajima i najzanimljivijim ulovima. Voditi ćemo evidenciju o broju lignji i kilaži koje ćete dodavati u opisima tako da bi kasnije izvukli zanimljivu statistiku. Zatim, napraviti ćemo "Hall of Fame" i galeriju sa svim dosadašnjim prijavama i pobjednicima, najvjerojatnije pod Wiki / Glavonošci na čemu trenutno radim. Potruditi ću se da nagrade budu najbolje ikad. Upravo spremam jedan sočni dopis za sponzore, nadam se da neće ostati ravnodušni, a tu smo i mi naravno. Također, nisam zaboravio sipolov i uskoro ću se javiti
Ukoliko imate bilo kakav prijedlog, javite se.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Fanatik napisao:
Bravo ekipa, vidim sjeverni Jadran je kreno zestoko ove godine
Svaka cast Kvarner! A i Lignjolovac je ove godine napokon upiso bodove, svaka cast!
Ja eto juce prvi izlazak al nista, nadam se da cu se uskoro pridruzit
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vire napisao: Pozdrav ekipa! Evo da se i ja upisem. Veceras od 20h do 23h uvacene tri lignje oko 40 dkg, najmanja pustena(oko 10dkg).
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
To su ljepi komadici.marinac napisao: kaštela,10.09.2016, od 5 -6 i 30
-štap egiano
-rola daiwa
-upredenica gosen
-skosavica yamashita
opis:lagana bura, isto tako kurenat prema vani, dubina oko 5 metara,prva se mašila u 6 sati, a druga pola sata kasnije, dakle 2 lignje-32 dkg
Molimo prijavite se