- Zahvala primljena: 82
Molimo prijavite se
marinac napisao: Drago mi je da je izašla liga sipolov, te se nadam da će administrator uvažiti ova moja 4 prijavka za sipe, a koje su bile prijavljene za lignjolov 2016, te molim da mi to i potvrdi.
hvala i sretno svim sudionicima.
Molimo prijavite se
marinac napisao:
marinac napisao: Drago mi je da je izašla liga sipolov, te se nadam da će administrator uvažiti ova moja 4 prijavka za sipe, a koje su bile prijavljene za lignjolov 2016, te molim da mi to i potvrdi.
hvala i sretno svim sudionicima.
javno se ispričavam administratoru, šta nisan vidija, da je već uvažija moje ulove sipa.sorry
Molimo prijavite se
marinac napisao: maxbeb, kako si počeja, moga bi iti brzo postati majstor,a da bi uspija je, da to voliš, i da ideš kad god je moguće
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
egi napisao: Vrime je popodne suradivalo pa su i sipe bile od volje
rezultat kanji-naeba 3:2! od 5 do 9 iako su grizle od 6 ipo do 8. Najveca 33 deka sve skupa kilo i 40.
Nazalost nisan stiga isprintati papir danas ali nasa san kemijsku u torbi pa san se snasa nekako nadan se da nije problem
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Bravo Bravoegi napisao: Ulovljeno je u zadru, dubina nije neka velika nisan bas siguran ali oko 2-3 metra a dno je pjeskovito sa malo travice tu i tamo
Molimo prijavite se
Svaka čast amigo, ništa čudno za tebemaxbeb napisao:
Bravo Bravoegi napisao: Ulovljeno je u zadru, dubina nije neka velika nisan bas siguran ali oko 2-3 metra a dno je pjeskovito sa malo travice tu i tamo
Molimo prijavite se
Svaka čast amigo, ništa čudno za tebe
Za one koji neznaju naš Angelo je član ŠRD Zubatac u Zadru i aktualni svjetski prvak u kategoriji U-21
Molimo prijavite se
Svaka čast amigo, ništa čudno za tebe
Za one koji neznaju naš Angelo je član ŠRD Zubatac u Zadru i aktualni svjetski prvak u kategoriji U-21
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se