Lignje - Ludo More Liga 2017.

More
5 years 5 months ago - 4 years 10 months ago #14915 by zeusfaber
Službena tema Ludo More Lige 2017. Molio bi Vas da ovdje iznesete sve prijedloge, ideje i savjete kako bi ligu iz godine u godinu dizali na viši nivo.

Ono što ja mogu obećati je sve bolji i bolji nagradni fond, brendiranje lige, puno veća prisutnost na web-u i društvenim mrežama, live rezultati i posebnih nagrada poput Ludo More majica s obilježjima lige kao na Tour De France-u 😂Pravila
  1. U igri smiju sudjelovati svi registrirani korisnici LM foruma
  2. Liga počinje u ponedjeljak 11.9.2017. i traje do 1.3.2018.
  3. Računaju se isključivo ulovi s obale.
  4. Svaka prijava ulova mora sadržavati sljedeće: sliku ulova, opis ulova i opremu.
  5. Glavna slika ulova mora biti slikana na mjestu ulova.
  6. U kadru slike između ostalog mora biti vidljiv i logotip lige koji će biti postavljen za download početkom natjecanja.
  7. Pobjednika će odlučiti ukupan dojam natjecatelja tijekom lige.
  8. Pobjednika biraju isključivo ostali natjecatelji lige.
Sad generalno o pravilima neakademskim jezikom :lol: Odmah da skočim na pravilo broj 5. Dakle, grubo rečeno, više vrijedi 1 lignja uz kvalitetnu sliku i duhovit opis nego 15 lignji bez opisa s lošom slikom. Za pobjedu nije potrebno napraviti lignjocid već pokazati vještinu, kontinuitet i ljubav prema ovoj plemenitoj disciplini. Slobodno stavite i više slika. Npr. ulov (koji je obavezan), zatim pripremu lignje, neki dobar recept, pričicu i sl. Dobrodošao je i video. Na kraju natjecanja, forumaši će odabrati pobjednika na temelju ukupnog dojma, a Ludo More i sponzori će ga/ih nagraditi. ;)

Bitno: Uz fotografiju ide i mali dodatak. Da bi sve bilo čisto ko suza i da budemo sigurno da je fotografija napravljena u svrhu nagradne igre, u kadru mora biti i ovaj PDF dokument ispod.

PDF ili JPG slika...

To je obični A4 format s logotipom i nazivom lige koji ćete skinuti, isprintati i ubaciti u kadar. Ako ste pomorac, svjetioničar ili astronaut i nemate pristup printeru, možete na neki bokun papira ili slobodne napisati "LudoMore.com LML 2017. (lignjolov)" i to je to ;)

Neka igre počnu...
Last edit: 4 years 10 months ago by zeusfaber.
The following user(s) said Thank You: marinac, crni010, Janko, tuvok, mirakulin

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #14916 by mirakulin

zeusfaber wrote: Službena tema Ludo More Lige 2017. Molio bi Vas da ovdje iznesete sve prijedloge, ideje i savjete kako bi ligu iz godine u godinu dizali na viši nivo.

Ono što ja mogu obećati je sve bolji i bolji nagradni fond, brendiranje lige, puno veća prisutnost na web-u i društvenim mrežama, live rezultati i posebnih nagrada poput Ludo More majica s obilježjima lige kao na Tour De France-u 😂

(Ovaj tekst će se popunjavati)


Svaka cast na ovome! I bit ce to sve bolje i bolje! Ja sam ovo otkrio tek nedavno i "u jednom dahu" sam procita teme od Liga 2016 & 2017 i Lignje s obale i bas san se odusevio! Steta da pepsi i maxbeb nisu sudjelovali 2017. da svojim primjerom pokazu ono sto mozda nije dobro. No, super je da ima jedan marinac koji svima moze bit poticaj da ga "skinu s trona"! Ono sto je meni palo napamet je mozda nekakav " tjedni pregled" ili mozda cak "kola", npr. da kolo traje tjedan ili mjesec i da se dobivaju bodovi, a na kraju da se to zbraja.... Ne znam. Samo kao prijedlog, tj.dovodenje aktivnosti u "ruzne" i kisne dane kad se ne moze lovit... Tako mozda ukljucit malo kontinentalce da prate iako ne mogu sudjelovati... I svakako "nagradit" sponzore uvrstavanjem na papir lige... Eto. Za pocetak.
The following user(s) said Thank You: zeusfaber, marinac, crni010, Janko, grobert1987

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #14919 by lignjolovac
Ova ideja mi se sviđa od Markulina,da podjelimo ligu na određeni broj kola. Naprimjer da napravimo tablicu koju bi ažurirali nakon svakog kola. Sponzore svakako istaknuti na papir za ligu.

Žali se Marija svojoj susjedi:
– “Kad god moj Mate kupi dozvolu nikad ribe ne uhvati. A kad ne kupi onda njega uhvate!”
The following user(s) said Thank You: mirakulin

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #14921 by Janko
Replied by Janko on topic Lignje - Ludo More Liga 2017.
Možda napraviti neku bodovnu skalu npr. one najuobičajenije lignje 100-200g da nose 1 bod a one od kile da nosu 10. :woohoo:
Samo bi to onda bio veliki posao zbrajanja ako se čeka kraj sezone pa bi to bilo smisleno samo ako se broji svaki tjedan/mjesec, po kolima kao što je gore navedeno...

Imaš catu?
The following user(s) said Thank You: macchiato

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #14922 by Vinsent_P
Neka se bodovi broje po kolima tjedan/mjesec, ali da se na kraju zbrajaju bodovi od početka do kraja lige jer nemaju svi svaki tjedan vremena za otić loviti, da svi imaju jednake šanse...

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #14923 by Janko
Replied by Janko on topic Lignje - Ludo More Liga 2017.

Vinsent_P wrote: Neka se bodovi broje po kolima tjedan/mjesec, ali da se na kraju zbrajaju bodovi od početka do kraja lige jer nemaju svi svaki tjedan vremena za otić loviti, da svi imaju jednake šanse...


Eh peška je uloženo vrime, zna se da onaj s više vrimena će imat više šansi...:side:

Imaš catu?
The following user(s) said Thank You: oki270, Vinsent_P

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.343 seconds
Powered by Kunena Forum