Upis br.: 118
31.1.2018.
Vrijeme: 15:27-17:40
Ulov: 4 komada
Teren: kamen+posidonia
Dubina: 8-12 m
Uvjeti: milina!
Vitar: ništa
Kurenat: vrlo jaki istočni
Oprema:
štap: YONGSUNG TelePartner 195
rola: KastKing MAKO 3500
upredenica: KastKing SuperPower 20lb žuta
predvez: 0,5 m Seguar Ace Hard 0.235
skosavice:
1.-2. na: DUEL EZ-Q MagCast #3.5, KMP
3. na: Yamashita Naory RH, #2,2B, B02
4. na: Yamashita Naory RH, 2,2B, AEBA
Zadnji upis...

Tako završi liga... Nemoš virovat... Za kraj, vidim kroz prozor prekrasno vrime. Jedva san čeka se spustit... Bonaca... Malkice oblačno... Ma milina...
Ima san velika očekivanja jer san vidija da se sve lipo poklopilo. I vrime i more i misec/sunce. U teoriji idealno. Vrh plime je u 16:59, sunce zalazi u 17:04, a misec izlazi u 17:09. Već po putu stavljam skosu, rastežem štap... Dolazim na poštu, zabacujem, par skoseva, upredenica se opušta... Skos... Opalaaaaaa.... Zakačena za jedan lovni krak, al stiže mi sretno! Pa kud prije?
Nisan je ni stiga slikat s logom, a već u drugom zabačaju opet repriza i evo već i druga!
Krasno je počelo, što li će samo bit do kraja... Nisan je odma ni slika očekujući odma i treću...
Al slijedi po ure pauze. Izmjenjuju se i skose i smjerovi bacanja. Malo iza 16h, kad sam stavio rozu Naory-cu, imam opuštanje upredenice... Mislio sam da je možda dno, al nakon skosa sve mi je bilo jasno. Pumpa i stiže bez problema...
Tek sad kad gledam slike vidim da mi je do iduće tribalo čak uru vrimena! A vrime je prošlo za tren na ovakvim uvjetima i guštanju u ugođaju. Slika san masu slika zalaska i gušta u svakom trenu. Stavljam opet Naory-cu, al ovaj put AEBA-u i odma u prvom bacanju imam natezanje upredenice, skos... I evo i četvrte. Dobro došla i ti!
Nastavljam dalje, minjan skose, borim se protiv kurenta, bacam u sve strane, ali više nije bilo ništa. Zajednička slika...
Ma bilo bi još da nisan mora ić... Svejedno prezadovoljan. Odličan ulov za kraj! Fala ti more!