- Zahvala primljena: 240
Pa daj da glasamo i mi koji smo pratili ligu, ali nismo imali priliku lignjariti, a liga nas je uveseljavala iz dana u dan.zeusfaber napisao: Glasovati smiju isključivo natjecatelji koji su ostvarili minimalno jedan upis u ligi. Kriterij za pobjedu je ukupan dojam u ligi, vještina, kontinuitet i ljubav prema ovoj plemenitoj disciplini, kvalitetni i zanimljivi opisi, slike, video i drugo. Otvaramo glasovanje!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao:
Pa daj da glasamo i mi koji smo pratili ligu, ali nismo imali priliku lignjariti, a liga nas je uveseljavala iz dana u dan.zeusfaber napisao: Glasovati smiju isključivo natjecatelji koji su ostvarili minimalno jedan upis u ligi. Kriterij za pobjedu je ukupan dojam u ligi, vještina, kontinuitet i ljubav prema ovoj plemenitoj disciplini, kvalitetni i zanimljivi opisi, slike, video i drugo. Otvaramo glasovanje!
Uživali smo kao da i sami sudjelujemo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
amerigo napisao: Ok, nisam sudjelovao pa nemam pravo glasovati.
Ali nemogu ne primjetit da dvojica koja zajedno imaju 321 upis zavrse na 3., 4. i 5. mjestu prema nekima!?!?
Ne bi me začudilo da ostanemo bez dvi institucije u LM ligi 2018 kao što smo bez nekih već i ostali.
Zdravi i veseli bili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
Kvarner napisao:
Ali nemogu ne primjetit da dvojica koja zajedno imaju 321 upis zavrse na 3., 4. i 5. mjestu prema nekima!?!?
Ne bi me začudilo da ostanemo bez dvi institucije u LM ligi 2018 kao što smo bez nekih već i ostali.
Zdravi i veseli bili
E pa kolega, vi koji povremeno se javite ja bih Vas odavno obrisao s ovoga foruma u 3 god. 10 postova i sad tu nesto filozofiras.Ocito nisi pratio ligu i ne poznajes pravila.
Nije samo broj postova presudan.
Ma u ostalom ne zelim kvariti ovu temu.
Molimo prijavite se
amerigo napisao:
Kvarner napisao:
Zdravi i veseli bili
E pa kolega, vi koji povremeno se javite ja bih Vas odavno obrisao s ovoga foruma u 3 god. 10 postova i sad tu nesto filozofiras.Ocito nisi pratio ligu i ne poznajes pravila.
Nema problema, izbrisat cu se sam da ne remetim ovu vasu idilu ljubomornih komentara.
Stvarno sam morao komentirat taj dobropoznati jal.
Dogodine ce se mali igraci dodavat na velikom terenu!
Molimo prijavite se
Kvarner napisao:
amerigo napisao:
Kvarner napisao:
Zdravi i veseli bili
Nema problema, izbrisat cu se sam da ne remetim ovu vasu idilu ljubomornih komentara.
Stvarno sam morao komentirat taj dobropoznati jal.
Dogodine ce se mali igraci dodavat na velikom terenu!
A tebe nema ni na jednom terenu, nemoj sad dizati prosjek postova na ovaj nacin.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se