- Zahvala primljena: 855
Molimo prijavite se
Za sada su prijavljeni koliko ja znam tuvok1976, Squidhaker, marinac i mirakulin. To su oni koje znam imenom. A čini mi se da je i Miran na popisu. BulMaru nije daleko, možda će i on svratit?Kvarner napisao: Jel netko ide s forma na natjecanje u ZD 17.03.?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Možete mi poslati adrese za dostavu na mail ili na FB? Susjedima šaljem zajedno 😂
Molimo prijavite se
Dolje ispod posta imaš Kontakt.Zdenko napisao:
Gdje se moze nac mail adresa?zeusfaber napisao: Možete mi poslati adrese za dostavu na mail ili na FB? Susjedima šaljem zajedno 😂
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Prva liga! Bravo Svijet Varalica !!Baćo68 napisao: Jučer stigao poklon paket od Svijeta varalica, tj od našeg frkachua... malo je reči da sam oduševljen. Dobio sam sak Spro sa najlonskom mrežicom, te rukohvat od fiberglasa dužine 3 metra. U svakom slučaju puno hvala na sponzorstvu frkachu!!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Sutra vam putuje nagrade na kućne adrese
Ovo su adrese koje imam: Squidhaker, Tuvok, Zdenko, Marinac, Mirakulin, Anton, Dzingo, JopaZGRI, Fanatik. Fale mi Manta i Kvarner, javite se
Molimo prijavite se
JopaZGRI napisao:
možeš sa mojom nagradom poslati i Kvarnerovu pa ću mu ja dati.zeusfaber napisao: Sutra vam putuje nagrade na kućne adrese
Ovo su adrese koje imam: Squidhaker, Tuvok, Zdenko, Marinac, Mirakulin, Anton, Dzingo, JopaZGRI, Fanatik. Fale mi Manta i Kvarner, javite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao: ...Čekamo slikice, a i pokoji esej...
![]()
![]()
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao:
Vidim da me nitko ne doživljava...ajmo, malo čakule, da i mi koji smo bili spriječeni doći, dobijemo bar malu sliku druženja, Kako je prošao susret Kvarner- Marinac i sličnoBaćo68 napisao: ...Čekamo slikice, a i pokoji esej...
![]()
![]()
,... dajte ljudiiiiii!!!!!
Molimo prijavite se
A zašto ti moraš svakom loncu bit poklopac?Zdenko napisao:
Zasto bi to trebalo bit vazno?Baćo68 napisao:
Vidim da me nitko ne doživljava...ajmo, malo čakule, da i mi koji smo bili spriječeni doći, dobijemo bar malu sliku druženja, Kako je prošao susret Kvarner- Marinac i sličnoBaćo68 napisao: ...Čekamo slikice, a i pokoji esej...
![]()
![]()
,... dajte ljudiiiiii!!!!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Sve je receno!😃mirakulin napisao: Evo moj kratki osvrt na Natjecanje, nisam stigo prije...
Subota počela blago reći katastrofa. Kišuuuuuuuuurina i vitar ukazivali su da od natjecanja neće biti ništa. Ali kako je odmica dan lagano je kiša prestajala i vitar se smiriva. Na natjecanju se pojavilo 55 natjecatelja, što je zbilja impresivno. Zbilja je bilo lipo vidit svih nas poredanih po rivi kako mašemo štapovima. Organizacija vrhunska. Od prijave do samog natjecanja i kasnije vaganja/druženja/proglašenja. Bilo je nešto i ulova, većinom sipice (najveća 74 dkg), ali bilo je i liganja (dvije oko 30-ak dkg). Pobjednik je ulovio 2 lignjice i 2 sipice. Uvjeti su bili prihvatljivi iako je bilo nešto sitno vitra, a kako je vrime odmicalo tako je i jačao zapadni kurenat.
Ono što je bilo važnije i od samog natjecanja je druženje i meni je nabolje što san upozna ljude koje san do sada gleda samo preko objava i forumskih nadimaka. Dok sam čeka u Zadru preko ceste tri lignjolovca, prepoznali su da sam i ja "njihov" pa pitaju jel mjesto okupljanja blizu. Ja im prilazim i bez upoznavanja pogađam, ti si Kvarner, ti JopaZGRI, a treći je, to nismo tada ni znali, bio pobjednik natjecanja. Malo su se iznenadili, al su lako pogodili i ko sam ja. Eto, na koga ćeš prvog naić nego na svoje.Otišli na piće i tamo naišli na Mirana, a kod registracije se priključio i Tuvok, marinac, Tanjo i, naravno, Pepsi. Od svih nas iz lige niko nije ništa ulovio....
![]()
![]()
![]()
Al drago mi je da je bar pobjednik bio iz tima "Kvarner"!
Nakon natjecanja sve se premjestilo na Uskok di je bilo za pojest i popit, vrhunski, te za pročakulat na miru. Uglavnom, veselo i prijateljski i baš mi je drago da sam bio i da san upozna posebno naše ligaše iz riječkog kraja. Nadam se da ćemo ostat u kontaktu i da će biti prilike za još kakvim druženjem i zajedničkim lignjo/ribolovom...
Još jednom čestitke i zahvala pepsiju i organizatorima (Udica i ŠRD Zubatac) na vrhunskoj organizaciji.
Evo i par mojih slikica, a o samom natjecanju i neke od slika imate tu:
II UDICA – KANJI CHALLENGE KUP
FOTO: UNATOČ KIŠI I LOŠEM VREMENU Na zadarskoj rivi 60 najboljih lignjolovaca iz Zadra i raznih krajeva Hrvatske!
Bilo je lipo lovit s pogledom na moje misto....
Fala ti more!
Molimo prijavite se