- Zahvala primljena: 801
Na osnovu cega si to primijetio? Zelio sam samo odgovor.Baćo68 napisao:
A zašto ti moraš svakom loncu bit poklopac?Zdenko napisao:
Zasto bi to trebalo bit vazno?Baćo68 napisao:
Vidim da me nitko ne doživljava...ajmo, malo čakule, da i mi koji smo bili spriječeni doći, dobijemo bar malu sliku druženja, Kako je prošao susret Kvarner- Marinac i sličnoBaćo68 napisao: ...Čekamo slikice, a i pokoji esej...
![]()
![]()
,... dajte ljudiiiiii!!!!!
Molimo prijavite se
Zdenko napisao: Ja samo zelim da se ovaj forum,nas forum, ne pretvori u forum klanova i licemjerja, a to je u nekim segmentima polako zapoceo.
Molimo prijavite se
moju isto imaš ili ?zeusfaber napisao: Sutra vam putuje nagrade na kućne adrese
Ovo su adrese koje imam: Squidhaker, Tuvok, Zdenko, Marinac, Mirakulin, Anton, Dzingo, JopaZGRI, Fanatik. Fale mi Manta i Kvarner, javite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Izvrsna ideja!!Kvarner napisao: Mozda nebi bilo lose ni neko druzenje nasih forumasa uz neki lagani ribolov.
Evo prijedlog Zausfaberu da vidi sta se da napraviti.
Veliki pozdrav svim Dalmatincima i naravno Zagrebcanima te organizatorima subotnjega druzenja.
Molimo prijavite se
Zdenko, na temelju toga jer se podosta zaštitnički odnosiš prema meni isto tako dragoj osobi, (čitaj Marincu), kojeg se nadam kao i mnoge druge forumaše u nekoj bliskoj budućnosti i uživo upoznati. Vjeruj da za tako nečim nema potrebe, jer nisam ništa loše mislio, samo sam želio "isprovocirati" da se počne pričati o druženju.Zdenko napisao:
Vidim da me nitko ne doživljava...ajmo, malo čakule, da i mi koji smo bili spriječeni doći, dobijemo bar malu sliku druženja, Kako je prošao susret Kvarner- Marinac i sličnoBaćo68 napisao: ...Čekamo slikice, a i pokoji esej...
![]()
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao:
Zdenko, na temelju toga jer se podosta zaštitnički odnosiš prema meni isto tako dragoj osobi, (čitaj Marincu), kojeg se nadam kao i mnoge druge forumaše u nekoj bliskoj budućnosti i uživo upoznati. Vjeruj da za tako nečim nema potrebe, jer nisam ništa loše mislio, samo sam želio "isprovocirati" da se počne pričati o druženju.Zdenko napisao:
![]()
![]()
Znači, sam Kvarner mi je telefonski prenio svoje oduševljenje i opisao događaj, pa i susret sa forumašima iz dalmacije, pa tako i njemu barem dugooćekivani susret sa Marincem, ....zato sam njih dvojicu napomenuo, ništa loše, vjeruj mi...nikakvih, kako ti kažeš, klanova i licemjerstva , nema, barem ne kod mene...kod tebe?
Molimo prijavite se
Zdenko napisao: Ja samo zelim da se ovaj forum,nas forum, ne pretvori u forum klanova i licemjerja, a to je u nekim segmentima polako zapoceo.
Molimo prijavite se
tuvok1976 napisao: Pozdrav ekipa, u Zadru je bilo vrhunski, od početka do kraja.
Na ovoj slici koju mi je ustupio Pepsi su Mirakulin, Kvarner, Jopa, Tanjo, Miran i ja.
Krafne su bile vrhunske a ljudi legende, kao da se znamo 100 godina.
Jedva čekam neko iduće natjecanje i druženje.
![]()
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: Ma sve vam je ok ali tu je mjesto i jednom janjcu, a nije baš vidit ni tekućine.
Molimo prijavite se
mirakulin napisao:
IveRijeka napisao: Ma sve vam je ok ali tu je mjesto i jednom janjcu, a nije baš vidit ni tekućine.
Ne brini, bilo je! Ne baš janjca, al salate od hobotnice te crnog i bijelog "rižota" (odnosno ječmota, kad je bilo od ječma ne riže) nije nedostajalo! Tekućine isto nije falilo, zbilja su se organizatori potrudili. Za vrijeme natjecanja dijelile su se bočice vode, a nakon natjecanja na šanku si moga uzeti što god ti je odgovaralo, znači vrhunski.
Ova slika je s početka, kada su bile prijave i izvlačenje pozicija za prvo i drugo poluvrijeme (uz dobivenu kapu i Kanji skosavicu), a u čekanju smo malo čakulali, i mastili brk krafnama...![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nema problema! 😉zeusfaber napisao: Ekipa, javite čim Vam stignu nagrade
Možete ih očekivati u četvrtak ili petak. HP preporučeno. Nisam uspio pronaći Miranovu adresu pa sam poslao zajedno s Kvarnerovom nagradom JopiZGRI, nadam se da nije problem
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bzing napisao: Još jednom čestitke.
I slobodno se igraj nagradama.
Rolom se može istezat trajekt
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Ekipa, javite čim Vam stignu nagrade
Možete ih očekivati u četvrtak ili petak. HP preporučeno. Nisam uspio pronaći Miranovu adresu pa sam poslao zajedno s Kvarnerovom nagradom JopiZGRI, nadam se da nije problem
Molimo prijavite se