- Zahvala primljena: 290
zeusfaber napisao: Privezani brod uz rivu? Što se mene tiče nema problema. Drugi?
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Privezani brod uz rivu? Što se mene tiče nema problema. Drugi?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: kaštela,3.10.2017, 0d 18 i 30 -20 i 30
-štap yamaga blank 2.5-3.5
-rola shimano stradic
-upredenica unitika
-skosavice yamashita;pata-pata
-vremenski i morski uvjeti:
-lagano jugo i valovi, koji kasnije jenjavaju
-dubina oko6 metara
-dno miješano kamen,trava
kurenat slab
ulov:
-2 lignje(500 gr)
-odluka je bila na poštu di mi je nekidan povukla, ali je nisan uspija uvatit.Prva lignja mi je povukla, i to dobro, kačenje i ide vani.Nakon pet minuta, već se skoro nije ni vidilo, osjetimda je upredenica nategnuta,skosi još jedna ide vani.Sve u svemu jako zadovoljan.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
markulin napisao: marinac, samo jedan prijedlog: kad nešto zaboraviš napisati u svome postu ili trebaš nešto izmjeniti, onda imaš opciju "UREDI" koja se nalazi u donjem desnom kutu tvoje objave i ljubičasto je označena. I onda urediš post. Da ne moraš imati ovako dva za redom. Eto, samo kao prijedlog...
Molimo prijavite se
markulin napisao: Ovo je moje mišljenje: ako se lovi tehnikom eginga i varijacijama toga onda se može i sa "privezanoga broda". Međutim, ako je sistem i tehnika kao iz kaića (peskafondo/olovo + plivuće, uz skosanja), onda je to više baš to "lov iz kaića". Jer nije isto lovit pod brodom i svitlom u usporedbi sa zabacivanjem i skosavanjem...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se