- Zahvala primljena: 228
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
AnalPheasant napisao: Moram priznati da meni ove lignje izgledaju kao da su izvađene iz leda tj. prilično sam siguran da jesu. Ne sudjelujem u lizi ali redovito ju pratim i ovo mi djeluje jako sumnjivo.
Bez uvrede Zdenku naravno, ali mislim da je ovo itekako važno istaknuti.
Zdenko napisao: UPIS: 5
Punta zvana Dziga u Mandrama,19.10.2017, od 5.00 do 7.00
-štap: Gawas Egiano
-rola Daiwa 2500
-upredenica Egi Damashi 0,8
-skosavice Yamashita prikazane na slici sve u velicini 3.0
uvjeti:
-Zvjezdano jutro
- More lagano namreskano,kurenat jugoistocni lagani
-dno kamen, pjesak i sa travom
-dubina oko 8 metara
ulov = 4 lignje ( 890 grama)
Kao i obicno odlazak na jutarnji lignjolov. Prva lignja oko 5.45, ostale u razmacima oko 10 minuta.
Molimo prijavite se
Kvarner napisao:
Zdenko napisao: UPIS: 4
Punta zvana Dziga u Mandrama,18.10.2017, od 18.30 do 21.15
-štap: Gawas Egiano
-rola Daiwa 2500
-upredenica Egi Damashi 0,8
-skosavice Yamashita 3.0 boja SRK, bijela Yamashita 3.0.
uvjeti:
-Vedro
-Mirno i more ko ulje,skoro bez imalo kurenta
-dno kamen, pjesak i sa travom
-dubina oko 8 metara
ulov = 4 lignje ( 1254 grama)
Lignje nisam osijetio danima, samo pusta magla i rosa, koje nije falilo. Danas nisam isao u lignjolov ujutro kao obicno, nego navecer . I bio je to pun pogodak. Na yamashitu 3.0 SRK su ulovljene dvije najvece u razmaku od 4-5 minuta. Ostale dvije na bijelu yamashitu 3.0. oko 20.15. i 20.30. Poslje toga nista. Slikano u apartmanu na terasi, a poslje je moja supruga izvagala sve, a konacna tezina je bila 1254 grama. Dvije najvece su bile jedna 457 grama druga 493 grama.
Moram priznat da se i ja s tim sumnjama slazem.
Jer i na ovoj slici isto, meni se nije nikad dogodilo da su ovako iskidane lignje.
Bez uvrede Zdenko ali daj malo objasnjenje ako je moguce.
To inace kad odledim i kad ih hocu spremat budu takve.
Bez ljutnje ikakve, ali i ovo je posao za adminstratora isto, a podloga isto neka cudna ko da je radna povrsina kuhinje i jos neke novine ispod.
Ispada da smo ko neki policajci ali nije tako samo da sumnje rijesimo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zanimljivo! Ipak ta boja skosavica igra neku ulogu makar neki govorili da je to sve isto! Ovoj skosavici koju si imao prije mogle su odoliti, samo su je sramežljivo dirale, a ovoj idućoj, kad si promijenio skosu, nisu mogle odoliti! Ili je ipak do modela?JopaZGRI napisao: Upis: br. 6
Nakon para bacanja nista i promjenim ja skosu..
Prvi zabac...buum lignja..vani je odlicno krenulo je..drugi zabac...bum odmah pri prva dva skosa lignja ali je zbog moje krive procjene pala nastavim ja dalje skosat i pred kraj opet zateze upredenica i evo je i treca je vani.
Molimo prijavite se
Po mom misljenju nije isto..nesto ima u tim skosama, a sta to je sad pitanje na koje nitko nezna odgovor..markulin napisao:
Zanimljivo! Ipak ta boja skosavica igra neku ulogu makar neki govorili da je to sve isto! Ovoj skosavici koju si imao prije mogle su odoliti, samo su je sramežljivo dirale, a ovoj idućoj, kad si promijenio skosu, nisu mogle odoliti! Ili je ipak do modela?JopaZGRI napisao: Upis: br. 6
Prvi zabac...buum lignja..vani je odlicno krenulo je..drugi zabac...bum odmah pri prva dva skosa lignja ali je zbog moje krive procjene pala nastavim ja dalje skosat i pred kraj opet zateze upredenica i evo je i treca je vani.![]()
Ko ce znat... Valjda sve igra ulogu!
P.S. Ne "zakidaj" se! Ovo ti je 7 upis, a ne 6.![]()
Dvaput si imao upis 5.
Molimo prijavite se
markulin napisao:
Prvi zabac...buum lignja..vani je odlicno krenulo je..drugi zabac...bum odmah pri prva dva skosa lignja ali je zbog moje krive procjene pala nastavim ja dalje skosat i pred kraj opet zateze upredenica i evo je i treca je vani.![]()
Ko ce znat... Valjda sve igra ulogu!
P.S. Ne "zakidaj" se! Ovo ti je 7 upis, a ne 6.![]()
Dvaput si imao upis 5.
Molimo prijavite se
Kvarner napisao: Ja tvrdim da svi ov koji imaju svoje stilove a to je da se veze direktno na uptedenicu i da se koristi bilo koja upredenica ne drzi vidu.
Slazem se da svatko ina dvoj stil ali kad je kompletna oprema i kad imas odredjene pusce ulov je zagaranturan rihetko ali bas rijetko se nista ne ulivi.
I nitko mi ne moze to tvrditi jer sam ja kroz svecto prosao i lovio na naj jeftiniji pribor i svrenenom se dizao u kvalitezi i tehnuci a naravno i ulovi.
A sliku pusci koju si vudio sve ti kaze.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ideš!!!!JopaZGRI napisao: Upis: br.8
Jedna vecer zanimljiva i bogata ulovom.
Molimo prijavite se