- Thank you received: 1012
Lignje s obale

daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Please Log in to join the conversation.
- lignjolovac
-
- Premium Member
-
- lignja lignji grize rep!
- Thank you received: 464
Mislio sam da napravio neku temu recimo 1.9. do 1.3. i da tamo stavljamo samo slike ulova i onda sve zbrojimo i vidimo tko je pravi majstor. Šta mislite?
Baš bi bilo fora. Naprimjer tko slika ulov mora napisati po kojem vremenu je lovio,kakav je mjesec, vrsta dna, i da slika skosavicu. I da pobjednik dobije recimo skosavicu na poklon,ja sam spreman izdvojiti 100kn

Žali se Marija svojoj susjedi:
– “Kad god moj Mate kupi dozvolu nikad ribe ne uhvati. A kad ne kupi onda njega uhvate!”
Tema sa izvještajem je svakako zanimljiva.Svaki od nas ima neke svoje favorite među skosama, svako ima drugčiji pribor pa nije loše čuti ni koju riječ o tome.
Sve mi štima samo ovaj dio o slikama mi ne paše jer imam prastari samsung i još nisam prešao na ovu tač tehnologiju sa 18 miliona boja i svim ostalim svemirskim spektalima..
Dakle ja sam za.
Nikad nije kasno dok ne bude prekasno.
Dok vi cekate 01.09. ja prijavljujem vecerasnji ulov
Oseka,bez miseca,lagani burin
Yamashita narancasta vel. 2,5
550 grama

Sto se mene tice ja sam za

daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Manta wrote: Slažem se sa lignjolovcom, ideja je dobra.
Tema sa izvještajem je svakako zanimljiva.Svaki od nas ima neke svoje favorite među skosama, svako ima drugčiji pribor pa nije loše čuti ni koju riječ o tome.
Sve mi štima samo ovaj dio o slikama mi ne paše jer imam prastari samsung i još nisam prešao na ovu tač tehnologiju sa 18 miliona boja i svim ostalim svemirskim spektalima..
Dakle ja sam za.
Može. Otvaram temu Lignje 2015. Ko pobijedi sprema večeru a sve ostale. Lignje na sto načina

Pepsi, bravo za ulov

zeusfaber wrote: Može. Otvaram temu Lignje 2015. Ko pobijedi sprema večeru a sve ostale. Lignje na sto načina
nisam lignjolovac i ne mogu se natjecati no želim sudjelovati u ovome (čitaj večeri)

stoga ću kuhara (pobjednika) nagraditi prigodnim poklon paketom iz web shopa www.svijetvaralica.eu
trenutno za lignjolovce imam samo malo skosavica, no uskoro stižu štapovi, podmetači i ostalo...