- Thank you received: 1012
Lignje s obale
7 years 5 months ago #2583
by pepsi
daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
Ma lako za bodove,bitno je probudit natjecateljski duh i motivirat ljude da love te da se razmjenjuju iskustva a bez obzira na pobjednika ja doniram 2-3 kila liganja a i sa šefom ću probat dogovorit neko sponzorstvo u vidu pribora za lov liganja 
PS vidim da je malo članova na profilu naznačilo odakle su,bilo bi dobro vidit odakle ko dolazi i koji su im tereni za lov(bar približno)jer znam da se dobre pošte kriju ko zmija noge

PS vidim da je malo članova na profilu naznačilo odakle su,bilo bi dobro vidit odakle ko dolazi i koji su im tereni za lov(bar približno)jer znam da se dobre pošte kriju ko zmija noge

daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Please Log in to join the conversation.
7 years 5 months ago #2584
by dundo
Replied by dundo on topic Lignje s obale
Ja mislim da je ovo natjecanje dobra ideja, iako se pobjednik već naslućuje.Ne podcjenjujem ostale iskusne lignjolovce, ali mislim da je Pepsi korak ispred svih što se tiče kreativnosti, a bogami i po količini ulovljenih liganja. Ispred nekih je i tri koraka (npr. ispred mene), ali potrudit ćemo se da mu otežamo titulu. Važno je sudjelovati. Slikovito, igramo HNL, a Pepsi je Dinamo.
The following user(s) said Thank You: pepsi
7 years 5 months ago #2585
by pepsi
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
:lol: :lol: :lol: fala Dundo,ovo za HNL nek ti bude iako nisam ljubitelj domaće lige a pogotovo dinama,a što se tiče pobjednika nismo još ni počeli tako da je sve moguće,jer su i favoriti znali vodit u prvom poluvremenu(ako ćemo se držat nogometnog žargona) pa bi izgubili u produžetcima.Do tad cekamo da Zeus smisli kriterije i pravila.

7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #2587
by zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic Lignje s obale
Pravila

Što kažete?
- U igri smiju sudjelovati svi registrirani korisnici LM foruma
- Liga počinje ovog trenutka i traje do 1.1.2016.
- Računaju se isključivo ulovi s obale.
- Svaka prijava ulova mora sadržavati sljedeće: sliku ulova, opis ulova i opremu.
- Glavna slika ulova mora biti slikana na mjestu ulova.
- U kadru slike između ostalog mora biti vidljiv i logotip lige koji će biti postavljen za download početkom natjecanja.
- Pobjednika će odlučiti ukupan dojam natjecatelja tijekom lige.
- Pobjednika biraju isključivo ostali natjecatelji lige.

Što kažete?
Last edit: 7 years 5 months ago by zeusfaber.
Less
More
- Thank you received: 79
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #2589
by losos
Replied by losos on topic Lignje s obale
volio bi sudjelovati u ovome.... steta , s kraja stvarno znaju biti lipe kilasice. Ako ce te vece lignje onda u zoru pa do jedno 9-10 sati, no cekajte 11-12 misec. To su naravno moja iskustva, mada i po noci zna opaliti slapetina... manje skosavice su bolje dakle velicina 2-2.5 i to yamashita naory modeli. stap vam je pola ulova, akcija mora biti izvanredna tako da gledajte japanske proizvodjace za skosavice od 2-3.5. Upredenica isto puno znaci, gledajte njeznu mlijecnu pink boju, i makinja da kocnica odraduje svoje. Still -EGGING!- puno ce te vise lignji dobiti ako lovite ovom tehnikom... znalci znadu sve ovo sto sam napisao , ali eto mozda nekome bude korisno. ako ste pocetnik za idealni lignjolov i ulaganje po japanskome stilu potrebno je bar 2000 kn
Last edit: 7 years 5 months ago by losos.
Time to create page: 0.401 seconds