- Thank you received: 1012
Lignje s obale
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #2711
by pepsi
daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
Pozdrav Denis, ajde neko iz mog kraja, dobrodosao na LM.

daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Last edit: 7 years 5 months ago by zeusfaber.
The following user(s) said Thank You: Vire
Please Log in to join the conversation.
- Divlji Čovik
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 52
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #2721
by Divlji Čovik
Replied by Divlji Čovik on topic Re:Lignje s obale
Pozz od mene članovima Ludog Mora, vjerovatno smo se sretali na FB pa ce mi biti drago druziti se s vama ovdje!
Sad jedno pitanje...
Jeste ispribali one nove DTD skoskavice koje su kao bolje jer ispustaju neke zvukove hehe
Sad jedno pitanje...
Jeste ispribali one nove DTD skoskavice koje su kao bolje jer ispustaju neke zvukove hehe

Last edit: 7 years 5 months ago by zeusfaber.
7 years 5 months ago #2722
by zeusfaber
Srećemo se, kako ne
u FB bespućima. Dobrodošao Divlji 
DTD skosavica sa posebnim zvukom? :lol: Prvi put čujem, zbilja nemam pojma...
Replied by zeusfaber on topic Re:Lignje s obale
Divlji Čovik wrote: Pozz od mene članovima Ludog Mora, vjerovatno smo se sretali na FB pa ce mi biti drago druziti se s vama ovdje!
Sad jedno pitanje...
Srećemo se, kako ne

DTD skosavica sa posebnim zvukom? :lol: Prvi put čujem, zbilja nemam pojma...
7 years 5 months ago #2725
by pepsi
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
Dobrodosao covik
,clanstvo nam se polako ali sigurno povecava,to je lipo.
Novi DTD sa kuglicama u sebi je novitet za 2015/2016,yamashita je to lani izbacila tako da osim izgledom provocira i zvukom jer su japanci skuzili da lignja cuje ustvari osjeti vibracije izmedju 400 i 600 hz ,imam jednu takvu egi oh live sound ali nisam skuzio posebnu razliku u lovnosti izmedju nje i ovih obicnih,a za ovu sezonu yamashita izbacuje novu poboljsanu verziju
,nabavit cemo i to pa cemo vidit.

Novi DTD sa kuglicama u sebi je novitet za 2015/2016,yamashita je to lani izbacila tako da osim izgledom provocira i zvukom jer su japanci skuzili da lignja cuje ustvari osjeti vibracije izmedju 400 i 600 hz ,imam jednu takvu egi oh live sound ali nisam skuzio posebnu razliku u lovnosti izmedju nje i ovih obicnih,a za ovu sezonu yamashita izbacuje novu poboljsanu verziju

Time to create page: 0.422 seconds