- Zahvala primljena: 802
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
J ati imam taj štap i možda desetak puta na moru.Štap je vrhunski a skose 2,5 su najbolje za lignjati, iako i sa 3.0 je više nego ok.Ako si zainteresiran, mogu ti ga prodati, jer sam ja sebi naručija još jedan štap.Kvačun napisao: Hvala vam na odgovorima, još jedno pitanje, kakva su vam iskustva sa Olympic graphitleader calamaretti GCRS-802L (1.8-3), i s rolom (jedna, jedina i neponovljiva
![]()
![]()
) Daiwa emeraldas air 2508PE-H
Molimo prijavite se
mirakulin napisao: Čestitke svima koji su sudjelovali i prenosili dojmove s mora nama ostalima koji nismo imali prilike loviti. Bio mi je gušt, pogotovo iz Zagreba daleko od mora, čitat doživljaje starih i novih kolega!
![]()
.........................
2. BulMar - ........... Baš ide na lignje da gušta, za svoju dušu. I toliko mu je lipo da to onda želi podilit s drugima (jesam li u pravu, BulMar?). ......................
.........................
Toliko za sada. Hvala svima na djeljenju iskustava i doživljaja s nama!
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
Dodaj jos 20 Eura I kupi Shimano Stradic+14 na istom webu. Prava stvar za lignjolov.rogi napisao: Što mislite o novoj Daiwa Freams LT 2500D za lignjolov?
www.nordfishing77.at/daiwa-18-freams-lt-2500d-neu-2019-9603
Ima i izvedba u veličini 2000, ali ne znam je li ona ipak možda premala/slaba ukoliko bi s njom nakon sezone lignji krenuo u spinning na neke "jednostavnije" ribe budući da sam kompletan početnik?
www.nordfishing77.at/shimano-stradic-ci4-2500-fb-5352
ili bolje ovu:
www.nordfishing77.at/shimano-stradic-ci4-c-3000-hg-fb-5354
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: Pa nije me bilo godinu danal, no ne vidim baš da se hvalite sa lignjama. Jesu li krenule da se malo pokrenem ili još mirovanja pozdrav .
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se