- Thank you received: 956
Lignje s obale
7 years 3 months ago #3524
by Fanatik
...orlovi rano lete a kasno sliječu....
Replied by Fanatik on topic Lignje s obale
Vazi Marinac!Nadam se da ce se ovo kise ispadat do petka....a da ostane more oplimano i nebo naoblacno

...orlovi rano lete a kasno sliječu....
Please Log in to join the conversation.
7 years 3 months ago #3530
by marinac
Replied by marinac on topic Lignje s obale
jotros od 6-8, jednalignja od 20 dkg, oko 6 i 30, te uru kasnije jedna sipa od 12 dkg.ovo san slika ali nisam ima logo, nego ću je staviti onako kako sam slika, najvjeroatnije večeras kad mi se vrati sin doma, a sada iden napraviti logo onako od oka, valjda će biti dobro. kad bude logo, biti i će detallniji opis svega.
The following user(s) said Thank You: Fanatik
7 years 3 months ago #3539
by snhelix
Replied by snhelix on topic Lignje s obale
Lignjolovac,pa kako te to neće,ti si iz Crikve ? ako sam dobro shvatio,ja sam puno manje od tebe na moru a bocnem pokatkad barem za gušt a i nisam neki maher.,vrtio sam se oko Jadranova,blizu je to i temp.mora su slične,pišeš o 2 škarpine,možda si preblizu dna trenutno ,možda da ipak probaš malo više amplitude skosa i mekano pa da ti nije preblizu dna,možda tu nalete.
Ne znam samo ti nabacujem ideje,pa moraš koju nabost.
Ne znam samo ti nabacujem ideje,pa moraš koju nabost.
7 years 3 months ago #3541
by Mirozg
Kad dođe dan...u more me prospi....da vidim svijeta...
Replied by Mirozg on topic Lignje s obale
#snhelix , vidim da si spomenuo Jadranovo. Da li bi podjelio koji info za dobru postu za lignje ?
Hvala
Hvala
Kad dođe dan...u more me prospi....da vidim svijeta...
7 years 3 months ago #3542
by marinac
Replied by marinac on topic Lignje s obale
i bio popodne os 6-8 sati i ništa.konačno napravio logo i nosim ga sa sobom.
fanatiče, sutr oko 10 sati sam u Dubrovniku, pa ču ti sec javiti da se dogovorimo za susret i lignjolov, radujem se tome.
fanatiče, sutr oko 10 sati sam u Dubrovniku, pa ču ti sec javiti da se dogovorimo za susret i lignjolov, radujem se tome.
7 years 3 months ago #3543
by snhelix
Replied by snhelix on topic Re:Lignje s obale
Ola Mirzog,nekako se najbolje lovilo na rivi pod dizalicom,ali izgleda da će ovu zimu tamo sidrit #turistonosac#agramer
pa baš i nema mjesta,love se i na tuneri ,uz ribarsku kućicu pa duž cijele plaže/kupališta,nekad sam ih lovio na početku uz vezove ali je sada sve opleteno špagima pa je rizik od gubitaka skosavica velik,uglavnom ovisno o vjetru uz tuneru ti je malo zavjetrina po buri ,dno je 10_tak metara od kraja uglavnom ravno a ima i svjetla od rasvjete,uglavnom namjestiš se u rub mraka i udri,lani smo nekako najviše ja i brat u 2-3ure tu digli 6kom.eto dijelidalje 
Poslano sa mog PMP5197DULTRA koristeći Tapatalk

Poslano sa mog PMP5197DULTRA koristeći Tapatalk
The following user(s) said Thank You: Mirozg
Time to create page: 0.407 seconds