- Thank you received: 22
Lignje s obale
7 years 3 months ago #3545
by Niko
Replied by Niko on topic Lignje s obale
Konacno sam se sastao sa morem. Nalazim se u Raznju/Rogoznica. Jel ima neko u okolici da zajedno probamo na lignje ili barem koji savijet gdje bi ih mogao ulovit?
Please Log in to join the conversation.
7 years 3 months ago #3554
by Fanatik
...orlovi rano lete a kasno sliječu....
Replied by Fanatik on topic Lignje s obale
Bravo Marinac,nadam se da cemo i prekosutra u jutro imat sto za slikat 
Ja bio veceras malo promijenit postu,provo dvije nove pôste za koje sam cuo proslih godina da se dobro love i sipe i lignje....al samo me bacilo u minus :sick: ,na jednoj izgubio veterana DTD 3.0 narancasta s bocnom prugom a inace jedna od naj lovnijih,zakacila za neciji senjal od mreze pa eto mozda jos nekom donese srecu a ova druga Yamashita ostala na konopu od barke,tako i ona mozda nekome donese koju lignju....
Hm mozda podjem sa pred jutro na onu moju provjerenu postu.....prebolit izgubljene lignjare

Ja bio veceras malo promijenit postu,provo dvije nove pôste za koje sam cuo proslih godina da se dobro love i sipe i lignje....al samo me bacilo u minus :sick: ,na jednoj izgubio veterana DTD 3.0 narancasta s bocnom prugom a inace jedna od naj lovnijih,zakacila za neciji senjal od mreze pa eto mozda jos nekom donese srecu a ova druga Yamashita ostala na konopu od barke,tako i ona mozda nekome donese koju lignju....
Hm mozda podjem sa pred jutro na onu moju provjerenu postu.....prebolit izgubljene lignjare

The following user(s) said Thank You: pepsi
7 years 3 months ago #3560
by marinac
Replied by marinac on topic Lignje s obale
evo san jutros bija od 6-7 i 30, jedna lignja od 25 dkg,točno u 6 i 40.dubina oko 5-6 metara,lagano oblačno, lagani kurenat, tere je pjeskovit, a uhvatila se prilično daleko, na yamashita egi o live size 3.0, podliga marble narančasta.ovaj moj kompanjon šta je vata do mene mi govori da zašto minjam varalicu te se nasmija, a dok je on to reka meni se mašila, kao šta se može viditi i logo je tu, nadam se da će poslužiti, a ija sam ušao u ligu službeno,ali trebat će dost za stigniti fanatika i pepsija, ako se uopće stignu.mislim da će ovo i druge potakniti na takmičarski duh, i neka ne gube nadu i neka daju sve od sebe , te će rezultati doći sami od sebe.
7 years 3 months ago #3561
by Fanatik
Replied by Fanatik on topic Lignje s obale
Marinac eto sad se bas moze rec da je krenulo i u tvojin vodama
.Logo je dobar i proso si kvalifikacije definitivno!Samo mogo si slobodno i ovaj kvalifikacijski prijavak objavit u temi LML2015 al nema veze,povezane su teme pa ce ziri sigurno uzet u obzir.
Sto se tice sustizanja Pepsija i mene,nemorate se opterecivat sa tim jerbo,ko sto smo vec napominjali,nije potrebno pocinit lignjocid,najvaznije je da se pokaze neka konstanta izlazaka i interesantan opis sa lijepom fotkom
tako eto sve su mogucnosti u igri i jos moze bilo ko pobijedit...tako da odje vrijedi ona stara;ko se zadnji smije,naj sladje se smije

Sto se tice sustizanja Pepsija i mene,nemorate se opterecivat sa tim jerbo,ko sto smo vec napominjali,nije potrebno pocinit lignjocid,najvaznije je da se pokaze neka konstanta izlazaka i interesantan opis sa lijepom fotkom

The following user(s) said Thank You: pepsi
Time to create page: 0.408 seconds