- Thank you received: 43
Lignje s obale
7 years 3 months ago #3570
by SRibar
Replied by SRibar on topic Lignje s obale
Bogami dobar ulov.
Please Log in to join the conversation.
7 years 3 months ago #3572
by Fanatik
...orlovi rano lete a kasno sliječu....
Replied by Fanatik on topic Lignje s obale
Bravo Milorde,5 komada je fantastican ulov! 
Evo Marinac je arivo do Dubrovnika,pao je dogovor i predjutro jake snage LudogMora krecu nove pobjede/poraze :lol: ...hehe..ja bas evo nesto preslozio opremu,podmazo makinje,ha a pocu zabaci jednu uru do ponoc,provat dvije nove lignjare...dok se kolega aklimatizira odmori od puta

Evo Marinac je arivo do Dubrovnika,pao je dogovor i predjutro jake snage LudogMora krecu nove pobjede/poraze :lol: ...hehe..ja bas evo nesto preslozio opremu,podmazo makinje,ha a pocu zabaci jednu uru do ponoc,provat dvije nove lignjare...dok se kolega aklimatizira odmori od puta

...orlovi rano lete a kasno sliječu....
7 years 3 months ago #3576
by Niko
Replied by Niko on topic Lignje s obale
Hvala Marinac za savjet, jucer od 20-22 sata 0 bodova. Vrijeme se mjenja. Ako nece biti kise sutra ujutro krecem po prve lignje
iz treceg pokusaja.

The following user(s) said Thank You: pepsi
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #3577
by pepsi

Ja evo prije posla isa bacit uru ipo vrimena,ni cut a vrime divota,plima lagani burin i kisica al nece :S
daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
To je bas lipo sto se se uspili nac pa se malo podruzit,nadam se da ce vas i vrime posluzit iako zovu kisurinu danas,al iako ne uspijete lovit bar ce te se dobro iscakulatFanatik wrote: Bravo Milorde,5 komada je fantastican ulov!

Ja evo prije posla isa bacit uru ipo vrimena,ni cut a vrime divota,plima lagani burin i kisica al nece :S
daj čovjeku ribu i jest će JEDAN DAN,nauči čovjeka da lovi ribu i lovit će je CIJELI ŽIVOT
Last edit: 7 years 3 months ago by pepsi.
The following user(s) said Thank You: Fanatik
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #3591
by pepsi
Replied by pepsi on topic Lignje s obale
Last edit: 7 years 3 months ago by pepsi.
The following user(s) said Thank You: Fanatik
Time to create page: 0.396 seconds