- Zahvala primljena: 2241
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Yamašnita napisao: Upis broj 23.
11.01.2019,Kanica
Malo drugačiji upis,ako vam se svidi nastavit cu tako se upisivat ali nažalost lignja je pala kad je pa mrak pa se nije ništa vidilo dok sam je izvlačio.
Prva je montaža možda i nije video ko zna šta ali ubudučnosti ću pokušat ponuditi više.
Nadam se da će admin priznati ovaj video kao upis.
Molimo prijavite se
BulMar napisao:
Yamašnita napisao: Upis broj 23.
11.01.2019,Kanica
Malo drugačiji upis,ako vam se svidi nastavit cu tako se upisivat ali nažalost lignja je pala kad je pa mrak pa se nije ništa vidilo dok sam je izvlačio.
Prva je montaža možda i nije video ko zna šta ali ubudučnosti ću pokušat ponuditi više.
Nadam se da će admin priznati ovaj video kao upis.
Dobronamjerno želim iznijeti svoje mišljenje.
Ja osobno nisam pristalica da se upis dokumentira sa video zapisom, nego na način kako smo se dogovorili prije početka Lige. Smatram da se ovaj upis može priznati, jer se na jednom dijelu video zapisa vide i lignja i Logo.
Pozdravljam onaj dio videozapisa koji prikazuje tehniku skosanja, prikaz lokacije lignjolova, škrape, dubinu mora, ......, ali ne i vožnju automobilom i ne kao dokumentiranje upisa, za ubuduće.
Još jedan detalj na ovom upisu mi je zasmetao: datum upisa i datum objave na Forumu!
Datum upisa je 11.01.2019. , a datum objave na Forumu je 15.01.2019. Nakon 4 dana!
Mislim da datum objave na Forumu ne bi smio biti duži od 24 sata.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Yamašnita napisao: Prihvaćam opasku ali isto tako koliko vidim iz prvog posta zeusa piše da je i video dobrodošao,ok nema slike, a šta to u videu fali, imas lignju, imas logo jedino nema izvlačenja, a toga ni na fotografiji nebi bilo. Ako bas mora bit po propisima upis, napišem ja opis i ostavim sliku imam je ne brini ili možda da samo ostavim sliku bez opisa
![]()
![]()
, možda to bolje prolazi nego se potrudit napravit nesto malo drugačije.
Video kasni 4 dana jer za edit mi je trebalo 2 sata, a oprosti uz lignjoov kojim se bavim iz zabave imam posao od kojeg živim. Kad sam uhvatio vremena napravio sam edit, nigdi nije ograničeno da upis mora biti u roku od 24 h kad je prije neki dan točnije oko Božića kolega upisa 3 upisa za redom od 3 dana nitko ništa nije prigovorio, a ti meni prigovaraš sta je upis star 4 dana? Jel piše pravilo da upis mora biti u roku od 24h? Koliko znam pravilo je jedan upis u 24h, a kad ću ga upisati to je osobna stvar i stvar kako ko ima vremena. Pokuša sam nešto i vidim da se odma digla prašina ok necu vise. A nek se zeus javi ako je ista protiv pravila neka mi makne upis jedan upis više,manje...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
rogi napisao:
Yamašnita napisao: Prihvaćam opasku ali isto tako koliko vidim iz prvog posta zeusa piše da je i video dobrodošao,ok nema slike, a šta to u videu fali, imas lignju, imas logo jedino nema izvlačenja, a toga ni na fotografiji nebi bilo. Ako bas mora bit po propisima upis, napišem ja opis i ostavim sliku imam je ne brini ili možda da samo ostavim sliku bez opisa
![]()
![]()
, možda to bolje prolazi nego se potrudit napravit nesto malo drugačije.
Video kasni 4 dana jer za edit mi je trebalo 2 sata, a oprosti uz lignjoov kojim se bavim iz zabave imam posao od kojeg živim. Kad sam uhvatio vremena napravio sam edit, nigdi nije ograničeno da upis mora biti u roku od 24 h kad je prije neki dan točnije oko Božića kolega upisa 3 upisa za redom od 3 dana nitko ništa nije prigovorio, a ti meni prigovaraš sta je upis star 4 dana? Jel piše pravilo da upis mora biti u roku od 24h? Koliko znam pravilo je jedan upis u 24h, a kad ću ga upisati to je osobna stvar i stvar kako ko ima vremena. Pokuša sam nešto i vidim da se odma digla prašina ok necu vise. A nek se zeus javi ako je ista protiv pravila neka mi makne upis jedan upis više,manje...
Meni je video super i ne vidim zašto se ne bi priznao, dapače, pa video je puno transparentniji od fotki.
Možda bi jedino izbacio toliko vožnje u autu i ubacio više skosanja
Isto tako ne vidim kakve veze bi imalo ako video nije objavljen isti/naredni dan kada je snimljen?
Ako je objavljen unutar datuma trajanja lige i ako se računa kao upis za taj 1 dan ne vidim u čemu je problem.
Od mene pohvala za trud i osobno bi volio vidjeti još videa, u ovoj ili nekoj drugoj temi
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se