"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Jeli bitno kojeg je tipa morsko dno ako se ide varlicama u spining ?

Više...
Novi U Ribolovu's Avatar 14 Lip 2019 23:36 #1 od Novi U Ribolovu
Pozdrav svima, zanima me dal je bitno morsko dno i dubina kod spina i jigginga s obale. Ovo ljeto planirane vrste su mi strijelka, lica, barakuda odnosno škaram i palamida . Pretpostaqvljam da je za jigging bitno da bude kamenito dno. Mjesta na kojima ću spinati imati će 3+ metara dubine i sve vrste dna.

Molimo prijavite se

Više...
frkachu's Avatar 03 Srp 2019 10:49 #2 od frkachu

Novi U Ribolovu napisao: Pozdrav svima, zanima me dal je bitno morsko dno i dubina kod spina i jigginga s obale. Ovo ljeto planirane vrste su mi strijelka, lica, barakuda odnosno škaram i palamida . Pretpostaqvljam da je za jigging bitno da bude kamenito dno. Mjesta na kojima ću spinati imati će 3+ metara dubine i sve vrste dna.


nije bitno kakve je vrste dno, već je bitno da se ribe tu vrte, a onda ih možeš pokušati loviti bilo kojom vrstom varalica, kroz neko vrijeme ćeš vidjeti koje vrste na što bolje reagiraju pa nam ovdje prenijeti svoja iskustva :)
Hvala: Ceco

Molimo prijavite se