"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Maska,peraje..

  • Dida
  • Dida's Avatar Autor teme
  • Novi korisnik
  • Novi korisnik
Više...
Dida's Avatar 23 Srp 2020 11:16 #1 od Dida
Maska,peraje.. was created by Dida
Opet molim za savjet ali mislim da je ovo nabolje mjesto iako se ne namjeravam baviti podvodnim ribolovom..
..trebao bih masku, dihalicu i peraje isključivo zbog traženja mojih voblera,skošavica i olova..do sada sam ih najviše gubio u nekoliko metara od kraja na novim konopima,vršama il stijenama koje nisam vidio skraja..
..stari Maresov komplet je zbog godina pauziranja jednostano propao pa bih molio savjet za neki komplet koji ne bi previše(zapravo i ne znam koliko to sad košta)koštao ali da je ipak kvalitetnij(da ne moram nagodinu ponovo kupovati..
..unaprijed hvala - Dida

Molimo prijavite se

  • Ceco
  • Ceco's Avatar
  • Legenda foruma
  • Legenda foruma
Više...
Ceco's Avatar 23 Srp 2020 19:35 #2 od Ceco
Replied by Ceco on topic Maska,peraje..
To čak i ove jeftine po konzumu odrade bez problema. Inače ima Dehclatona dosta sa ok ponudom isto.

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Hvala: Dida

Molimo prijavite se

Više...
dasy27's Avatar 24 Srp 2020 01:28 #3 od dasy27
Replied by dasy27 on topic Maska,peraje..
Silikonska disalica jer one tvrđe gumene znaju dosta žuljati. Maska što bliže licu i da ima prostora oko nosa da ga možeš fino stisnuti kod izjednačavanja tlaka. Peraje samo nek nisu one skroz kratke, od njih nemaš ništa.

Decathlon ima finu ponudu inače, sad su se strašno ofucali (Solin). Bio sam prije dva dana u njemu, mislio kupiti par stvari vezanih uz ribolov i ronjenje ali sam se neugodno iznenadio. Nemaju gotovo ništa vezano za ribolov, što se tiče ronjenja police poluprazne. Ima još ponešto baš za početnike ili djecu. Neke podvodne puške koje su me zanimale fale. Stanje katastrofa. Trenutno bolja ponuda u Konzumu.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Hvala: Dida

Molimo prijavite se

Više...
Barba87's Avatar 27 Srp 2020 15:44 #4 od Barba87
Replied by Barba87 on topic Maska,peraje..
Taman, da se nadovežem, krenuo sam pomalo ronjati, (bez pljuce za sada) čisto da vidim kakav je taj svijet. I već mi treba malo bolja oprema 🤣🤣
Disaljka je neka mares đvin đu, bejzik, i nema onaj gore plovak na sebi, možda je više stvar navike, ali imam osjećaj da bi mogao još malo duže ostati pod vodom da ispustim zrak iz pluća, ali onda nebih mogao izbaciti vodu iz disaljke.
Apsolutni sam amater što se tiče ronjenja, jedva dobavim 8m27cm dubine🤣🤣 i pere me nekakav strah kad se spustim dole, ali borimo se💪💪

Pitanje, da mjenjam disaljku, ili da se navikavam na ovu?

Znam da se pogrešnih navika teško riješiti, pa da odmah učim naoposum....

Molimo prijavite se