- Zahvala primljena: 2
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vladek041 napisao: Poštovani gospon Frkachu, ja sam Vladimir iz Zg, tj Vladek041. Imam pitanjce, nadam se da ne smetam. Kupil bi na Svijetu varalica Okuma fuel spin štap 240, 5-25 ili 15-40, pa me zamima jel to ok izbor za početnika u špinanju poput mene, koji bi se par put godišnje spustil do mora špinat brancine. I pitanje drugo, jel moguće osobno preuzimanje u Zagrebu ili mora ić poštom?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i još jednom isprika na smetnji.
Molimo prijavite se
Dogovoreno, čim uhvatim vremena, javim se. Hvala još jednom🍻frkachu napisao:
Vladek041 napisao: Poštovani gospon Frkachu, ja sam Vladimir iz Zg, tj Vladek041. Imam pitanjce, nadam se da ne smetam. Kupil bi na Svijetu varalica Okuma fuel spin štap 240, 5-25 ili 15-40, pa me zamima jel to ok izbor za početnika u špinanju poput mene, koji bi se par put godišnje spustil do mora špinat brancine. I pitanje drugo, jel moguće osobno preuzimanje u Zagrebu ili mora ić poštom?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i još jednom isprika na smetnji.
Vladek sam se najavite i dođite do skladišta, složit ćemo nešto
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Eee da sam bar uz more, pa da orobam bacit koji put.. al gle, kad dođe vreme da krenem na špinanje, čujemo se i dogovorimo. Hvala ti puno!Paragon napisao: Ako odgovara dužina i gramaža što da ne , osobo nikad nisam imao Berkley.
Pa gle ja sam imao strijelki na 3-12 gr i štap mi se dobro ponašao. Cura je dobila feluna neznam koliko je bio ali sigurno 1kg+.Svi znamo koliko je luda strijelka kad se zakači, a nju mi je bez pol muke odradio kao i njoj feluna.Osjećam na silikoncima grizove bez problema. Jedino zabačaj bi mogao biti bolji sa duljim štapom ali kod mene je teren takav da ne zahtijeva pretjerano dalek zabačaj.
Molimo prijavite se