Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tisch napisao: Bok,
Na ludomore.com/forum/rockfishing/63-bait-boat?start=30#14337 ne vidi mi se ni jedan umetnuti video ni Vimeo ni Youtube
Hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
edi napisao: pozdrav...nemogu postaviti sliku profila...kad odaberem sliku iz galerije i stisnem spremanje izbaci crveni error
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Do postimage.com je. Nema ni mojih slika.edi napisao: Pozdrav...sve slike postavljene sa postimage.com..(no expiration 800×600)od danas nisu vidljive?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Na svakoj temi na kojoj si odgovorio automatski ti je stavljena pretplata. Kada otvoriš pojedinu temu, imaš na vrhu (iznad prvog posta na stranici) i na dnu (ispod zadnjeg posta na stranici) opciju "UKLONI PRETPLATU", sa zastavicom. Tu klikneš i nećeš dobivati mailove za tu temu. Drugo, da se dalje ne stavljaju automatski te pretplate, imaš na svom profilu opciju "Uredi" pa "Postavke foruma" i tamo ti je opcija: "Pretplate na teme", tamo stavi "NE". I rješeno.old school napisao: Od kada sam se prijavio na stranicu dolaze mi na sluzbeni mail poruke o objavama korisnika. Pokusao sam to iskljuciti ali nejde. Molim daministratora da mi to iskljuci ako moze. HVALA UNAPRIJED
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
oki270 napisao: Da! Kod prijave opet baca na "uredi profil". To se je vec dogadjalo prije nekog vremena.
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
oki270 napisao: Da! Kod prijave opet baca na "uredi profil". To se je vec dogadjalo prije nekog vremena.
Hvala. Radio sam update pa zato pitam. Događa se preko telefona ili dektopa? Uvijek ili?
Hvala
Molimo prijavite se
oki270 napisao:
zeusfaber napisao:
Hvala. Radio sam update pa zato pitam. Događa se preko telefona ili dektopa? Uvijek ili?
Hvala
Sa desktopa. Sad sam upravo probao 2 puta - 1 se nije dogodilo, drugi put je.
Molimo prijavite se