Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
JopaZGRI napisao: Evo ga uspjelo je..radi!! 😉😉
Poslano sa mog LG-M160 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
rogi napisao: Ja sam otvorio forum na mobu preko browsera (Chrome) i izgleda i radi super!
Mislim da je @zeusfaber napisao da je u pripremi i neki app, mozda zato jer tapatalk ne podrzava ovu verziju foruma.
Ps. Cak mi mobilna verzija izgleda bolje od desktopa
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Ne znam je li greška ali više ne mogu otvarati linkove preko Tapatalk app... Tj. Vide se kao običan tekst.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Kvarner napisao: Uopce se ne vide tko objavljuje bilo sta na forumu, barem ja ne vidim na mobitelu. A iskreno novi izgled foruma mi je bezveze.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao: Sve je to stvar navike.
Prilikom dolaska na forum svaki put se moram ponovno ulogirati. Ne pamti me više bez obzira što mu kliknem da me zapamti. Radi se o chromeu na mobitelu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bilo napisao: Nigdje ne nađem rubriku, koja je prije bila ... "Označi forum pročitanim"!?
Imam još jedno pitanje - može li se uvest rubrika ... "Pregledaj nepročitane postove"? Mislim, da bi super došla.
Pozz
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao: Kada odem na zadnje teme i tamo kliknem na temu u kojoj imam npr. 3 nepročitane poruke, forum me baci na prvu poruku u toj zadnjoj stranici teme, a ne na prvu poruku koju nisam pročitao kako je prije bilo.
Molimo prijavite se
bilo napisao: Nigdje ne nađem rubriku, koja je prije bila ... "Označi forum pročitanim"!?
Imam još jedno pitanje - može li se uvest rubrika ... "Pregledaj nepročitane postove"? Mislim, da bi super došla.
Pozz
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
Igor napisao: Kada odem na zadnje teme i tamo kliknem na temu u kojoj imam npr. 3 nepročitane poruke, forum me baci na prvu poruku u toj zadnjoj stranici teme, a ne na prvu poruku koju nisam pročitao kako je prije bilo.
Mislim da sam riješio.
- Ako klikneš na zelenu ikonicu s brojem novih postova (2 novo) odvest će te ravno na zadnju objavu/objave koju nisi vidio u toj temi
- Ako klikneš na "Posljednji post" odvest će te na zadnji post u temi
- Ako klikneš na broj stranice odvest će te na prvi post te stranice
- Ako klikneš na naslov teme odvest će te na prvu stranicu i prvi post
Molimo prijavite se