- Zahvala primljena: 262
Dado_pu napisao: udica 2.0 owner cuting point...seguar soft 0.285 60 cm prama koja se skracuje sa svakim jeskanjem bibia iglom jer svaka promijena zahtjeva novo vezanje te prame...djugiln najmanji ali nosivosti 18 kg 6 kom kosta 38kn..gumena perlica da stiti cvor..olovo...glavni najlon 0.35m nosivost 21.5kg awashima big game premaz fluorida boja blue ili red.
Molimo prijavite se
Da...jos uvijek sam na poziciji i pale su jos 2 i arbun...Baćo68 napisao: Svaka čast na ulovima! 👏 Ovo zadnje je s obale?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nisam zavrsio slučajno sam poslao...uredio sam tekst ponovno procitaj..Baćo68 napisao: Kako misliš još uvijek? Ona slika iznad je u barci ili me oči varaju. Mislim nebitno je gdje je slikano, samo pošto ja lovim isključivo s obale, slike s obale su mi puno interesantnije.
Molimo prijavite se
Evo jos koja slikica nakon 18h ribolova... riba je grizla i bila aktivna samo 2h...od 7 do 9h ujutro...cijelu noc ni griz...edi napisao: Upravo...mali bibi.. izbacaj 80m...3 orade cca 1.5kg 0.6kg 0.3kg...kvarner...jedna se upravo otkacila pre mala udica br1 jer mali bibi ne dozvoljava vecu...
0![]()
![]()
Molimo prijavite se
edi napisao:
Nisam zavrsio slučajno sam poslao...uredio sam tekst ponovno procitaj..Baćo68 napisao: Kako misliš još uvijek? Ona slika iznad je u barci ili me oči varaju. Mislim nebitno je gdje je slikano, samo pošto ja lovim isključivo s obale, slike s obale su mi puno interesantnije.
Molimo prijavite se
Zasto miras skracivat pramu,kada imas iglu preko koje se bibi stavlja preko udice? Inace gdje kupujes te male talijanske bibije?edi napisao:
dxdandy napisao: Edi, ajd mi uslikaj svoje klizni sitem, da vidim kako ga ti radis...
Thx !
udica 2.0 owner cuting point...seguar soft 0.285 60 cm prama koja se skracuje sa svakim jeskanjem bibia iglom jer svaka promijena zahtjeva novo vezanje te prame...djugiln najmanji ali nosivosti 18 kg 6 kom kosta 38kn..gumena perlica da stiti cvor..olovo...glavni najlon 0.35m nosivost 21.5kg awashima big game premaz fluorida boja blue ili red.
Molimo prijavite se
Mali taljanski bibi je jako njezan za razliku od francuskog i pun soka kad se omca provuce previse tekucine ispusti..a kopca na djagulinu po meni previse neprirodnog materijala za sve oprezniju gradsku ribu, nabavljam od frenda..inace manje tekucine pusti ako najlon provucem nego da bibi savijam kad ga iglom navlacim na udicuZdenko napisao:
Zasto miras skracivat pramu,kada imas iglu preko koje se bibi stavlja preko udice? Inace gdje kupujes te male talijanske bibije?edi napisao:
dxdandy napisao: Edi, ajd mi uslikaj svoje klizni sitem, da vidim kako ga ti radis...
Thx !
udica 2.0 owner cuting point...seguar soft 0.285 60 cm prama koja se skracuje sa svakim jeskanjem bibia iglom jer svaka promijena zahtjeva novo vezanje te prame...djugiln najmanji ali nosivosti 18 kg 6 kom kosta 38kn..gumena perlica da stiti cvor..olovo...glavni najlon 0.35m nosivost 21.5kg awashima big game premaz fluorida boja blue ili red.
Hvala na odgovoru.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
edi napisao: Imam ful tanku iglu i provucem je tocno kroz njegovu probavno crijevo tako da nista tekucine ne izadje i tanka udica bez usice na kraju..
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
Edi,gdje kupujes te talijanske male bibije?
Molimo prijavite se
...eto tu ih i ja kupujem...Baćo68 napisao:
Zdenko napisao:
Edi,gdje kupujes te talijanske male bibije?
Zdenko,
Arsen 098720828, on ti ima i crve i bibije, nekad male nekad velike...
Molimo prijavite se