- Zahvala primljena: 2
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Naravno da je to samo jedna od tehnika lova..zato sam ja naveo svoje iskustvo pa mu možes i ti navesti svoje iskustvo sa svojom tehnikom pa neka dečko vidi što će i koji tehniku će odabrati...bzing napisao: Nekakvim automatizmom, svi nabrajaju surf štapove, beitruner role, teška olova...
Dobro bi bilo podsjetiti se da je to samo jedna od tehnika lova komarči.
Jer, iste se sasvim dobro (ponegdje i bolje) love plovkarenjem i avolo tehnikama.
Tako bi ispravan odogvor na upit za preporuku štapa za lov komarči trebao započeti protupitanjem:"Koju tehniku misliš koristiti"?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Za pocetak ti je dosta da si uzmes i jedan stap sa rolom..i po mogucnosti dvodijelni jer ti je puno izdrzljiviji od ovakvih teleskopskih stapova..Nikola7 napisao: Hvala vam,
www.amazon.de/gp/aw/d/B00UYZUU7E/ref=mp_...gqp68IEjL&ref=plSrch ovo neznam jeli valja pa ako bi mogli pogledat znam da cijena za 2 stapa ovolika nije realna da budu dobri.😁😂
Hvala.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Da svakako ću morati otići do Barke sa prijateljima čujem da nije cijela ponuda stavljena na internet stranicu.Mašina se i meni učinila malo malom ali nisam puno razmišljao o tome.Kakva bi bila ova Okuma i kakve su opcenito Okuma mašine nisam bas upoznat sa njima? www.barka-fishing.com/proizvod/rola-okuma-ceymar-cmbf-55/Dizajn napisao: Prodavači u Barci su jako ljubazni i upućeni u ribolov i sigurno mogu dati koji dobar savjet.
Ja sam isto početnik ali za štap bi rekao da je uredu.
Za isti tip ribolova uzeo sam u Surf štap od 4.20m akcije 100-250g u Pangei Split ( Yuki štap cca 380kn). i zadovoljan sam.
Rola mi se čini premala.
Iako ima prekidač za slobodnu špulu ja sam istu rolu razmatrao za ultra light spin.
Na vašem mjestu bih išao na neku veću rolu sa slobodnom špulom npr. Okuma ako je bitno da je cijena tu negdje.
Uzeo sam Okumu axeon560 cca 450kn i prezadovoljan.
Molimo prijavite se