- Zahvala primljena: 384
Ahab napisao: Još jedna velika pohvala za trgovinu Svijetvaralica.eu
U petak upućen mail s par pitanja o silikoncima koje bi koristio za ultralight spin, te s kakvim jig udicama bi ih mogao montirati, način montaže... i još nekoliko početničkih pitanja.
U PETAK POPODNE dobio iscrpan odgovor, s dosta odličnih savjeta, prijedloga za kupovinu i još mi Frkachu kaže kako će mi bez problema namontirati par komada da vidim kako se to radi.
Naručio nekoliko silikonaca, udica, kopči, flourocarbon..
Jučer (utorak) dobio obavijest da je roba stigla. Danas pridigao paket i osim naručenih stvari dobio i par poklona.
Onaj od koga očekuješ najbolje teško te može ugodno iznenaditi. HVALA PUNO! Vi ste to uspjeli!
Apsolutna preporuka trgovine Svijet Varalica. Ovo mi je možda 3-4 narudžba i ne da je ocijena 5/5 nego 10/5.
Jedino bi mogli razmisliti o promjeni dostavljača. Ovi u pošti nisu normalni.
Molimo prijavite se
Sa svim ovim se slazem. Odlican shop, ali dostavu placam i kad iznos predje 200kn. Barem onih jeb...nih 5kn..bude nekad i vise...ne kuzim zasto. GLS majka...barem na mom podrucju. Sko je dostava besplatna onda i bude tako a ne kao kod ovog smeca. Brza i bolja dostava, ljubaznije osoblje,nazovu te prije isporuke pa ako nisi na adresi donese gdje hoces...svaka preporuka.Ahab napisao: Još jedna velika pohvala za trgovinu Svijetvaralica.eu
Jedino bi mogli razmisliti o promjeni dostavljača. Ovi u pošti nisu normalni.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se