"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Kupovina ribolovne opreme iz inozemstva!!!

Više...
Ilija Gromovnik's Avatar 27 Ožu 2018 13:38 - 27 Ožu 2018 19:13 #1 od Ilija Gromovnik
Tražio sam lično po forumu takvu temu međutim nisam naišao na nešto značajnije , te sam se zato osobno odlučio pokrenuti je ovdje ovim postom. Prije svega interesiraju me iskustva od vas forumaša koji ste već naručivali robu iz EU , Japana itd. , ono što me najviše interesira je kako točno taj proces izgleda , kakve su cijene , da li se isplati , brzina dostave , eventualne carine i obračuni PDV-a i sve ostalo što si možete zamisliti oko svega toga?!
P.S. Bilo bi lijepo ako biste mogli i preporučiti nekoliko dobrih te provjerenih stranica za kupovinu , hvala :)!

Ča me tako gljedaš?!
Zadnja izmjena: 27 Ožu 2018 19:13 od zeusfaber.

Molimo prijavite se

 • Igor
 • Igor's Avatar
 • Majstor foruma
 • Majstor foruma
Više...
Igor's Avatar 27 Ožu 2018 19:14 #2 od Igor
Ja sam rolu i upredenicu kupio preko nordfishing77.at dostava 12€, toplo preporučujem. Štap se još nisam usudio naručiti.

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 27 Ožu 2018 19:26 #3 od zeusfaber

Igor napisao: Ja sam rolu i upredenicu kupio preko nordfishing77.at dostava 12€, toplo preporučujem. Štap se još nisam usudio naručiti.


Također. Sve najbolje o nordfishingu. Plaćanje karticom ili paypalom bez problema. Dostava GLS-om ili DHL-om unutar 3-4 dana. Dosad nekoliko narudžbi bez ikakvih problema. Također, moram pohvaliti ciprane i tackle4all.com. Također nekoliko narudžbi, uglavnom jigovi i varalice, sve uredno. Bitno je napomenuti da nema carine kad se radi o trgovinama iz EU pa tako ni u ovom slučaju :like:
Hvala: BulMar

Molimo prijavite se

Više...
Ilija Gromovnik's Avatar 28 Ožu 2018 14:41 #4 od Ilija Gromovnik
Vidio sam na nekim japanskim stranicama , ebayu te amazonu dosta povoljne opreme tipa role i štapove koji uz besplatnu dostavu su i do duplo jeftiniji nego kod nas , o varalicama i sitnijem priboru da ne govorimo , kada samo vidim njihove ponude te bogati asortiman robe tipa novih yo-zuri(duel) i yamashita skosavica za svega 30-ak kuna po komadu dođe me muka gdje mi to živimo ili bolje rečeno u kakvim uvjetima?! Nije ni čudo da svi stranci hodaju okolo sa high end opremom...

Ča me tako gljedaš?!

Molimo prijavite se

Više...
mirakulin's Avatar 28 Ožu 2018 17:44 #5 od mirakulin

Ilija Gromovnik napisao: dođe me muka gdje mi to živimo ili bolje rečeno u kakvim uvjetima?! Nije ni čudo da svi stranci hodaju okolo sa high end opremom...


Naravno kad mi sa svakim proizvodom i svakim satom svoga rada moramo nahraniti ogromnu birokraciju i gomilu bespotrebnih uhljeba i raznih drugih "luksuza"!

Molimo prijavite se

Više...
Dado_pu's Avatar 28 Ožu 2018 23:01 #6 od Dado_pu
Di si vidio yamashite za 30 ak kuna?

Molimo prijavite se

 • AnalPheasant
 • AnalPheasant's Avatar
 • Stalni korisnik
 • Stalni korisnik
 • Stress is caused by not fishing enough.
Više...
AnalPheasant's Avatar 29 Ožu 2018 18:28 #7 od AnalPheasant

Ilija Gromovnik napisao: Vidio sam na nekim japanskim stranicama , ebayu te amazonu dosta povoljne opreme tipa role i štapove koji uz besplatnu dostavu su i do duplo jeftiniji nego kod nas , o varalicama i sitnijem priboru da ne govorimo , kada samo vidim njihove ponude te bogati asortiman robe tipa novih yo-zuri(duel) i yamashita skosavica za svega 30-ak kuna po komadu dođe me muka gdje mi to živimo ili bolje rečeno u kakvim uvjetima?! Nije ni čudo da svi stranci hodaju okolo sa high end opremom...


Kad bi cijene svugdje bile jednake kako bi se to proizvođačima tj trgovcima isplatilo? DTD skosavice u Hrvatskoj su od 45 do 60kn. U Italiji se prodaju po 10-12€ dok su u Japanu i po 15€.

Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG

Molimo prijavite se

 • ADM
 • ADM's Avatar
 • Novi korisnik
 • Novi korisnik
Više...
ADM's Avatar 09 Tra 2018 20:38 #8 od ADM
Uglavnom kupujem sa Alija i Eb. Ukoliko je planska nabavka najbolje je čekati akcijske ponude, crni petak, 11.11 itd. Dostava oscilira od tjedan dana pa do 60 dana. Zavisno kad je kupljeno dal na akcijama kad svi kupuju, dal ima na skladištu u EU i...
Kvaliteta robe je očekivana, nikakvih problema nisam imao ni kad sam tražio povrat novca, a neispravni proizvod nisam htio vratit zbog troškova. Konkretno radilo se o bateriji za mob. Ako je roba kasnila sa rokom dostave, nakon opomene trgovcu kulturno izvinjenje i zamolba da ako ne dođe za 14 dana novac se uredno vraća, a ako bi roba ipak stigla nakon i tih dodatnih 14 dana i nakon što je novac vraćen, trgovci je uglavnom poklanjaju. Konkretno radilo se o KK upredenicama. Moram naglasit da do sad nisam bio oštećen, nego naprotiv nekoliko puta počašćen. Malo korespodencije sa trgovcem i koji dan kašnjenja je minus.
Nekakva moja ocjena bi bila: Dobra trgovina sa sporijom dostavom.
Hvala: zoki1

Molimo prijavite se

Hamag