"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Primošten

Više...
roko.gracin's Avatar 09 Pro 2018 11:45 #1 od roko.gracin
Primošten was created by roko.gracin
Pozdrav!
U zadnje vrijeme idem ćešće u Primošten a vjerojatno ću i više, uglavnom izvan sezone.
Zanima me da li netko zna lokaciju za spin na brancina?
Evo da ne budem sebičan, viđao sam prije par godina u ronjenju velike brancine 2-3kg kod bazena, oko 9.-10.mj. Po maestralu u muteži. E sad, da li su tamo bili tad jer je bilo jos mutno od nasipavanja, ne znam, ali znam da ga na stap nisam uspio dobiti. Negdje sam pročitao nema smisla spinati na puntama za brancine. Viđao sam lampuge kod vrha punte raduče pa prema velikoj raduči malo. Sa vrha primoštena prema maslinoviku znam da je nekoć bilo zubataca na pušku ali danas samo maheri uspiju još tu i tamo kojeg dobiti. Za lignje se zna više manje sve.

Probavao sam svugdje spinati ali sam tek poceo pa ne znam sto pripisati losnosti a sto losoj lokaciji. Pozdrav.
Hvala: zeusfaber

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 10 Pro 2018 17:25 #2 od zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic Primošten
Rado bi ti pomogao ali ne poznajem Primošten. Predlažem da provaš oko bazena :P Što god on bio. Ako si ih tamo viđao, vjerojatno se još motaju tuda?

Molimo prijavite se

Više...
roko.gracin's Avatar 10 Pro 2018 18:29 - 10 Pro 2018 18:30 #3 od roko.gracin
Replied by roko.gracin on topic Primošten
Ma znam, jesam već i probat ću opet, samo mi nekako ne djeluje kao mjesto za brancine, punta, u moru nema nikakvih zaklona, šljunak je nasipan za plažu i onda pada u dublje gdje je opet dosta ravno. Također, nije jednostavno spinati jer je izloženo i uvijek su neki valovi pa moraš ili u čizmama ili stati dalje da te ne polije a onda riskiraš varalice. Ne znam da li brancini migriraju tokom dana/noći, tj. Ako sam ih viđao po danu da li su tu i po noći? Svi ih vade po nekakvim portima i slično pa nisam siguran jel ima tamo smisla il ne. P
Zadnja izmjena: 10 Pro 2018 18:30 od roko.gracin.

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 10 Pro 2018 18:30 #4 od zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic Primošten
Taj bazen je na punti?

Što je sa strana?

Molimo prijavite se

Više...
Churta's Avatar 30 Ruj 2021 19:23 #5 od Churta
Replied by Churta on topic Primošten
Roko, jel rokaš još po Primoštenu?

Iz Zg sam, ali imamo kuću u Gracinima pa sam često tamo. Punica mi je djevojački tvoja prezimenjakinja.

Do sad sam samo s puškom lovio, sad sam tek krenuo sa štapovima pa sam totalno zelen po pitanju toga. Koliko znam, dobre pošte su ispod gospe, prema marini i prema selu... često tamo vidim ribolovce, a i preronio sam to više puta, rijetko kad bez ulova. Ima strijelki, orada, brancina... feluna sam samo jednom vidio.

Mene zanima pošta za lignje s obale... čamac mi je u rasulu pa sam osuđen na obalu. Pa daj neki hint ako nije problem. :)

Molimo prijavite se

Hamag