- Zahvala primljena: 79
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
losos napisao: sevylor yukon, mala zvir za nas koji nemamo barke
a zeljni otoka
btw ima li forum podrsku za tapatalk?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
losos napisao: Oh koliko sam prosao ovih otocica...
Dobra stvar ima nosivost 250 kg, 20 kila tezak, napuse se za 10-ak min. 4 m dugnevoli jak vitar
par puta me uhvatilo, bilo je zuljeva na rukama...
da bi uvatio ribu moras imati mokre gaće!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ZeusFaber napisao: Savršeno! Imaš prijevoz, brod i krevet u jednom
Dno mu je od nekog dobrog materijala kad ga možeš ovako staviti na stijene? Heavy casting i Teški odmet su u biti vrlo slično samo što na heavy castingu u pravilu stavljaš živu ješku ili veliku ješku (u komadu) i voziš je brodom, a to bi ti mogao s kajakom
Jedino što se za heavy koriste baš jake toljage ali ne vidim zašto ne bi mogao/pokušao s opremom za teški odmet
Molimo prijavite se
losos napisao:
ZeusFaber napisao: Savršeno! Imaš prijevoz, brod i krevet u jednom
Dno mu je od nekog dobrog materijala kad ga možeš ovako staviti na stijene? Heavy casting i Teški odmet su u biti vrlo slično samo što na heavy castingu u pravilu stavljaš živu ješku ili veliku ješku (u komadu) i voziš je brodom, a to bi ti mogao s kajakom
Jedino što se za heavy koriste baš jake toljage ali ne vidim zašto ne bi mogao/pokušao s opremom za teški odmet
ma jel ti ja licim na Marka Vidalisa![]()
trenutno uzivam u ovakvom nacinu ribolova, i zasad mi je to dovoljno, a godine donose svasta poslije ...
Je dno mu je ona tvrda guma, lomi jezince stine... nema straha da ce se probiti
btw, treba na forumu staviti podforum za ulove na dnevnoj razini...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Bambus napisao: Damir će 100% znati
Pozicija izgleda vrhunski, otočići, prolazi, trebalo bi biti ribe. Koje dubine očekuješ za teški odmet oko otočića?
Molimo prijavite se
losos napisao:
Bambus napisao: Damir će 100% znati
Pozicija izgleda vrhunski, otočići, prolazi, trebalo bi biti ribe. Koje dubine očekuješ za teški odmet oko otočića?
ima tamo svega, od 30 ak metara do plicina. ma ne sumnjam u pozicije, samo je pitanje hocu li pogoditi mikrolokaciju, najgore je kad prvi put ides...
Molimo prijavite se