"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

P: Daiwa Certate LT 4000CXH

Više...
BlackMarlin's Avatar 11 Tra 2020 12:18 - 11 Tra 2020 12:22 #1 od BlackMarlin
Spreman sam se odvojiti od moje druge najdraže role jer slažem novi komplet pa će se odjednom naći kao rijetko korištena rola.
Stara nekih 4-5 mjeseci, bila na moru 4x, izvukla palamidu od 2 kile i to je to. Danas idemo peti put na druženje.

Rola: Daiwa Certate LT 4000cxh
Rola ima malu kozmetičku pikicu na sebi, to je na plastičnom pokrovu mehanizma preklopnika. Dio od par eura pa kome se da naručivati... osim toga stanje savršeno. Nakon svakog izlaska oprana kako treba i nauljena gdje treba original Daiwa uljem (ne na roleru i ostalim magseal komponentama). Rola je najbolja rola što sam ikad imao (iako mi je Saltiga draža) ali za novi komplet ću trebati težu pa eto...
Na njoj je 300m Daiwa Saltiga 12 špage u dimenziji PE1.2.
Plastične "bushinge" sam zamijenio CCRB ležajevima Hedgehog Studia.

Rola kupljena u Kapitalcu.
Slike ću baciti naknadno danas ili sutra.

Cijena 2900kn, trenutno bi me ta rola sa tom špagom i ležajevima izišla oko 4100kn

Nije sila da ide pa ću radije ostaviti i koristiti par puta godišnje nego dati za džabe. Znam da se to protivi našoj balkanskoj (i mojoj osobnoj) kulturi, ali neću se cjenkati. Ovo je čisto eto tako, ni sam ne znam čemu.
Zadnja izmjena: 11 Tra 2020 12:22 od BlackMarlin.

Molimo prijavite se

Hamag