P: G.Craft Mid Stream LIMITED

More
7 months 1 week ago - 7 months 2 days ago #30508 by BlackMarlin
Prodajem NOV štap G.Craft Mid Stream LIMITED MSLS-1062 TR

Dužina: 10.6ft ili 323cm
Deklaracija bacanja: 7g-40g
Težina: 160g
Vodilice: Fuji Titanium Torzite
Garancija: da, naravno
Stanje: 1 odrađen ribolov i 1 uhvaćeni brancin

Napravljeno ih je samo 350 u limitiranoj verziji za cijeli svijet, u HR se nalaze 2 komada.
S ovim japanskim remekdjelom je odrađen jedan ribolov, štap mi je stigao prije 3 tjedna. Prodaje se jer je naručen prije dosta mjeseci, a u međuvremenu su se promijenili prioriteti i prelazim s obalnog ribolova na barku gdje je ovaj stap predugačak. Iako dragulj u kolekciji, radije neka ga netko koristi nego da meni stoji u ormaru.

Ono što sam primijetio u jednom ribolovu s njim:
- izuzetno, ali zbilja izuzetno osjetljiv. Osjetljiviji od Zenaqa i Graphiteleader-a koje imam. Odlično osjeti vibraciju repa već na 4" sawamuru one up shad i 5" keitech easy shinera s worm udicom 2.5g otežanja. Tu pričamo o ukupnoj tezini silikona i udice od 10g na više. U obzir uzmite da je upredenica bila relativno debela 0.17mm
- za voblere je najugodniji štap koji sam probao i točka
- jako me iznenadio u radu s površincima. Mislio sam da će biti loš jer je dug, ali je tako dobro balansiran i tako se lijepo vrh vraća u početno stanje da je užitak raditi iglice s njim čak i na maksimalnim udaljenostima.
- jigove nisam probao
- o izbačaju vjerujem ne treba ni pričati, nije bez razloga da japanci njih koriste u surf ribolovu za daleke izbačaje. S tankom upredenicom i 35g jigom su snimljene udaljenosti od 160m na youtube-u.

Kupio sam ga za ribolov brancina i dobio na njega brancina 3.7kg kojeg je bez imalo problema svladao. Sad sam uvjeren da se taj štap ne boji niti jedne strijelke ili palamide u Jadranu. Dizajniran je za brancinski ribolov i jako je osjetljiv, lagan za korištenje, dužina se ne osjeti, a opet ima snage za jako velike ribe.

Žao mi je što ga prodajem i neću žaliti ni ako ostane kod mene. Cijena je fiksnih 1000eur za ovo čudo.
Više slika imate na njuškalu, a mogu ih poslati individualno nakon telefonskog razgovora ozbiljnim kupcima. broj je 099 373 1090. Molim nemojte me zvati da spuštate cijenu, hvala na razumijevanju. 🙂
Last edit: 7 months 2 days ago by BlackMarlin. Reason: Korekcija cijene

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.352 seconds
Powered by Kunena Forum