- Zahvala primljena: 168
Brrrrr... koliko je trajala borba prije nego li je pala?oniram napisao:
Igor napisao:
Uh... jel to original trokuka sa varalice ili si stavljao nove pa je i nju svinula?oniram napisao: Večernji ribolov - 12.06.2017.
Izgubio sam bitku s kapitalnom strijelkom. Ne mogu vam opisat kako se depresivno osjećam.
Stavio sam Owner br.3, 2x.
Molimo prijavite se
Igor napisao:
Brrrrr... koliko je trajala borba prije nego li je pala?oniram napisao:
Igor napisao:
Uh... jel to original trokuka sa varalice ili si stavljao nove pa je i nju svinula?oniram napisao: Večernji ribolov - 12.06.2017.
Izgubio sam bitku s kapitalnom strijelkom. Ne mogu vam opisat kako se depresivno osjećam.
Stavio sam Owner br.3, 2x.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Aaaa majku mu milu kod vas djinovi od strelki udaraju, a ja evo dosao na produzeni vikend i sinoc od 18h do 23 ni udarca i danas od 5 ujutro od 9 nista pa opet od 16h do sad i nista. Streliki ni traga u vinodolskome. Bas sam razocaran i zavidan. Nema cak ni plavice. FUUUUUUCK !!! A kod vas vake mrcine...da bar meni oce nesto tako ispraviti moje vmc 4x strong...spomenik bih joj dignuo. Pecao malo danas i na plovak sa match stapom i u podne mi opali na salap na puza...i to mrcina pa bar nesto. Ali ja bih strelku vrazju...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: @Tisch
Cestitke na ulovu, gdje je tvoja pala? Koje mjesto da vidim jel mi prilaze..
@lignjolovac
Hvala za upozorenje oko kamere. Na cega tj. koju varku koristis za sarune i plavice. Ja ih i Novome tj. plavicu znam dobiti u 8.mj. sa obale ali ipak su prilicno udaljen pa nisu bas svakodnevna lovina. Budu na 50m od obale pa navise...najcesce su bar na 100-150m pa mi je to nedostupno. Vidim domace kako panulaju.
Molimo prijavite se