"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Znaci uzea bi masinicu shimano spheros 8000sw nasa san je na angel domane za nekih 1000kn sa dostavom a na platu za 900
Naruciva san dosada s plata 2 puta prvi put sve u redu (3 skosavice) drugi put ili ti ga prosli tjedan (5 skosavica) i carina mi ih je uzela i to se jos nije rijesilo
Sad me zanima jel taj angel domane siguran ili? I jeli se jos kome desilo to sa carinom i ima li joa koja pouzdana stranica
Kod nas je oko 1650kn
Zadnja izmjena: 18 Stu 2018 23:30 od Mateoe30. Razlog: Pogreska
Cao,
E ja razmisljam uvijek ovako. Ako izgleda predobro da bi bilo stvarno, onda i nije. Pronasao sam i ja neke role primjer torsu za 150 eur. Bolje ovaj novac potrositi na alkoholu, imat ces vise od toga.
www.nordfishing77.at/
naruci ovjde rolu i nemaš nikakvih briga, puno kolega sa foruma kupuje ovjde uključujući i mene. Nikada nitko problema nije imao naruđba ti stigne za 3 dana
Vinsent_P napisao: Pozdrav,
www.nordfishing77.at/
naruci ovjde rolu i nemaš nikakvih briga, puno kolega sa foruma kupuje ovjde uključujući i mene. Nikada nitko problema nije imao naruđba ti stigne za 3 dana
Rogi
Ja sam tu nedavno naručio štap, rolu i još nešto sitne opreme.
Došlo bez problema 3. dan od narudžbe GLS-om.
Nisam 100% siguran, ali mislim da generalno ne bi trebao imati problema s carinom ako naručuješ iz neke zemlje članice EU.
Mateoe30 napisao: Znaci uzea bi masinicu shimano spheros 8000sw nasa san je na angel domane za nekih 1000kn sa dostavom a na platu za 900
Naruciva san dosada s plata 2 puta prvi put sve u redu (3 skosavice) drugi put ili ti ga prosli tjedan (5 skosavica) i carina mi ih je uzela i to se jos nije rijesilo
Sad me zanima jel taj angel domane siguran ili? I jeli se jos kome desilo to sa carinom i ima li joa koja pouzdana stranica
Kod nas je oko 1650kn
Nemaš problema sa Angel Domane.Ja sam dvije role od tamo naručio i obje došle za 4 dana.Inače oni znaju nekad imat akcije na određene proizvode i onda budu tak jeftineJa sam i Biomaster 5000SW i Sustain 3000xg kupio 30% jeftinije nego kod nas.