"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

poseidon dual drag 150 mini

  • porfo
  • porfo's Avatar Autor teme
  • Stalni korisnik
  • Stalni korisnik
Više...
porfo's Avatar 20 Pro 2016 09:44 #1 od porfo
nedavno sam nabavio ovaj mali multić da ga uparim sa fast inchikuom i ljepo lezi u ruci i moram reči da se stap potpuno drukčije ponasa kad je koristen onako kako je zamišlen blank drukcije radi . sad molim nekoga sa iskustvom da mi malo pojasni kako ga štela jer očito treba postelat to . glavna kocnica mi je uvijek ili pre tvrda ili premekana. ima li neko iskustva sa multićima?

Molimo prijavite se

Više...
Jura's Avatar 07 Sij 2017 00:22 - 07 Sij 2017 00:33 #2 od Jura
Replied by Jura on topic poseidon dual drag 150 mini
I
Zadnja izmjena: 07 Sij 2017 00:33 od Jura.

Molimo prijavite se

Više...
Jura's Avatar 07 Sij 2017 00:32 #3 od Jura
Replied by Jura on topic poseidon dual drag 150 mini
Neznam puno o namještavanju multića preporučam ti da pogledaš kako se to radi na youtubeu (presetting the drag on a conventional reel) znam da trebaš vagu namjenjenu za to, zatim namjestiš kočnicu na strike vučeš i čitaš otpor na vagi dok okrečeš onaj mali kotačić na multicu. Ja sam namjeravao kupiti taj multic ali 300 veličinu za panulu/jigging pa me zanima di si ga kupio i kako ti se sviđa ? :) S druge strane mislim da ti je kočnica ili prejaka ili preslaba zato što taj multiplikator ima jako jaku kočnicu pa ako malo pojačaš silu pojača se puno. Oču reći da kočnica nije precizna.

Molimo prijavite se