"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Daiwa Caldia SHA 2500!!!

Više...
Ilija Gromovnik's Avatar 06 Lip 2018 17:54 - 06 Lip 2018 17:55 #1 od Ilija Gromovnik
Kao što već neki od vas na forumu ovdje znaju , trenutno sam u potrazi za nekakvom dobrom lakšom all round spin rolom za varaličarenje sa morske obale...budžet sa kojim raspolažem je cirka nekih 150-ak eura , što od role tražim je kvaliteta , pouzdanost i dugovječnost kao i mogućnost nošenja sa različitim spin i ribolovnih tehnika , ponajviše lignjarice , silikonci i mali jigovi između 7 i 40-ak grama na štapovima akcije od srednje brze do brze , te duljina od 2.10-2.70m , mnogi su mi stoga savjetovali rolu sa nešto bržim prijenosom te sam do nedavno bio fiksiran na Shimanov Stradic CI4+ no zapela mi je za oko još jedna ljepotica iz reda Daiwe trenutno na ponudi po sličnoj cjeni kao stradic , a to je ta već u naslovu spomenuta Daiwa Caldia SHA 2500 , kada sam pitao osoblje iz nordfishinga oni su mi savjetovali ka kupovini Daiwe a sada me zanima što vi mislite ovdje te ako mislite da imate još neki bolji prijedlog od toga mi javite , puno vam hvala ekipo unaprijed :)!!!

Ča me tako gljedaš?!
Zadnja izmjena: 06 Lip 2018 17:55 od Ilija Gromovnik.

Molimo prijavite se