- Zahvala primljena: 5
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ilija Gromovnik napisao: Borba za prijestolje između dva velikana Shimana i Daiwe već dugo traje no koji je bolji i tko će odnjeti pobjedu to je pitanje sada
?!
Ova tema je rasplamsala mnoge strane forume pa se tako nadam da će i ovaj , na moru je vruće pa što nebi bilo i ovdje![]()
Molimo prijavite se
Mercedes 😂😂😂IveRijeka napisao:
Upravo tako , to možeš usporedit sa onom vječitom dvojbom koji je bolji Audi ili BMV, a koji je bolji na kraju? nema kraja.Ilija Gromovnik napisao: Borba za prijestolje između dva velikana Shimana i Daiwe već dugo traje no koji je bolji i tko će odnjeti pobjedu to je pitanje sada
?!
Ova tema je rasplamsala mnoge strane forume pa se tako nadam da će i ovaj , na moru je vruće pa što nebi bilo i ovdje![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ilija Gromovnik napisao: Meni je trenutno velika muka odluke iako sam svjestan da velikih razlika nema te kada kupuješ role i štapove tog kalibra u biti ne možeš pogriješit zato što je sve više manje kvalitetno...Ja i nadalje se hvatam i ubijam oko trivijalnosti tipa prijenosa role veličine 2500 ili 3000 te i štapa na koga bih to upario za prvu ruku
. Slao sam upite mnogim domaćim i stranim dućanima uključujući japan angleru te onome famoznom grku Markos Vidalisu te sam dobio dosta različita razmišljanja tako da sam strašno zbunjen
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ilija Gromovnik napisao: Kao što sam već napisao upredenica je Daiwa J-Braid 8-nitna 0.13mm , upredenica kao i sama rola su potpuno nove tako da mi nije jasno odakle to dolazi...ovi iz kapitalca tvrde da su rolu i sve ostalo u narudžbi dobro pregledali prije nego što su poslali te da je taj zvuk ili senzacija koju osjećam potječe od same upredenice...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se