- Zahvala primljena: 36
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kolega bez obzira na koji štap je uhvaćena riba mislim da bi ti isto bilo. Jednostavno više nema tko komentirati.Dizajn napisao: Budući da nitko ne spominje, ja bih se ipak ovdje osvrnuo na opremu kojom je ulovljena ova riba.
Da je kolega Vrvilo slučajno imao Zenaq, Yamagu, Stelu ili slično vjerovatno bi se danimo pisali hvalospijevi o vrhunskoj snazi i nevjerovatnoj osjetljivosti skupih šatpovai i kvaliteti i debljini zupčanika i broju ležajeva u roli.
Ovako sad svi znamo da se LIca od 10-15 kg MOŽE uloviti na
upredenicu od 0,13 i
rolu veličine 3000 i
i štap od 249cm i ako se ne varam iz 5 dijelova!!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao: Ja sam bome oduševljen. Fenomenalan ulov! Sve to potvrđuje ono što ja mislim da smo svi mi u oversizeu što se tiče opreme. Zato sve više idem prema lakšem priboru. Ja osobno ne volim ribolov gdje ribu vučem kao vinčem, ja sam više za to da rola zuji. Neka i riba ima svoju šansu. A u ovom slučaju je negdje zujala ko luda. Zato ti Vrvilo još jednom čestitam na izvanrednom ulovu. S obzirom na opremu, ovo je možda i najbolji ulov na ovom forumu.
Molimo prijavite se
Igor napisao: Ja sam bome oduševljen. Fenomenalan ulov! Sve to potvrđuje ono što ja mislim da smo svi mi u oversizeu što se tiče opreme. Zato sve više idem prema lakšem priboru. Ja osobno ne volim ribolov gdje ribu vučem kao vinčem, ja sam više za to da rola zuji. Neka i riba ima svoju šansu. A u ovom slučaju je negdje zujala ko luda. Zato ti Vrvilo još jednom čestitam na izvanrednom ulovu. S obzirom na opremu, ovo je možda i najbolji ulov na ovom forumu.
Molimo prijavite se